Masal10 Hanımlar merhaba 11 haftalık gebeyim.. 2 gündür enseden tutan bi ağrı yaşıyorum.. doktorun önerdiği ağrı kesiciden içtim ama bana mısın demiyor!! Tekrar içmeye de korkuyorum.. Sizin önereceğiniz yöntem var mı acaba?
elif00000 Masal10 parol vermişti bana da doktorum sadece. Karanlık odada uzan canm bazen iyi geliyor.birde patates kesip koyabilirsin başına ben denemiştim 😁
Buse91 Masal10 nurse harveys head stick öneririm kesinlikle eczanelerde 25 tl civarı benim de migrenim var ilaç kullanmak istemediğim için onu kullanıyorum tamamen bitkisel
SedaAydemir Masal10 enseden başına doğru agrı tansiyon olabilir agrı kesiciyle geçiştirme ben 10. Haftamdan beri tansiyon ilacı kullanıyorum bendede enseden vuran bi agrı vardı inşallah sende yoktur canım
sinifcianne Masal10 sinüzittir. Aynısı ben de de oldu 1 ay cektım antibiyotik alınca düzeldi. Malesef hiç bir agrı kesici geçirmez kbb doktoruna gidin bir an once.
Masal10 elif00000 bana da parol verdi ama 1 tane daha içmeye korkuyorum.. günde 3 defaya kadar dediler.. cesaret edemiyorum korkudan patatwsi deneyeyim sağol canım