perihankrkya Melikee41 bende perşembe günü 17 haftalık olucam yavaş yavaş almaya başlıycam çok kıyafet alma ama cnm herkes öyle diyo bana getiren çok oluyo bide hemen buyuyo diyolar az al öz al ben öyle yapicam
annee27 Bence degil ben 15 teyim örgü islerimiz ancak yarilandi daha hamile oldugumda yapilmaya baslanmisti cinsiyetide ogrendikten sonra annelr cinsiyete gorede yapiyolar icinde ona uygun renkler olsun diye normlade bilmedgmz icin yesil beyaz krem sari renkler yaptk anneler nevresim takimi hastane cikisi zibin bornoz takimi battaniyeleri aldi. Ama daha cok sey var bende kundak battniye alt acma lohusa tacimi terligimi vb seyleri aldm bikac takim daha alacam kiyafet fazla dusunmuyorm hediye cok gelebilir diye ama emzikti biberondu mendiliydi bebek arabasi portbebe canta ates ölcerler sampuanlar deterjanlar okadar cok sey varki bence biyerde baslamak gerek son zamana birakma derim
Buskprl Melikee41 6 martta bime bebek malzemeleri geliyor. Zıbınları çok kaliteli. Puset, çanta, emzik, biberon, pijama, zıbın ordan uyguna alabilirsin canım
Gzdnz Melikee41 bence cinsiyeti öğrendiyseniz ufaktan alabilirsiniz bazı şeylerini. Bende 16. Haftada başladım bişeyler almaya hem çok heves ediyorum hemde maddi olarak bir anda yüklenmek istemiyorum. Her ay belirli bütçeyle bişeyler alıyorum anca toparlanır