Busra0910 Kızlar 20 haftalık gebeyim ve midemde sürekli yanma var. Sizce ne yapabilirim ne önerirsiniz???
Kupik Busra0910 elma,ayva,sade soda,baharatlı yeme kuzum, ılık süt,sakız çiğneyebilirsin aklıma gelenler bunlar canım inşallah geçer
Kvlkgzmerhn Sakın sade soda içme dun yanma için hastaneye gittim doktorum asla icme dedi ılık süt soğuk değil yeşil elma badem geçmez ise gaviscon şurup reflüm varmış şurup yazdi doktor
Selwina Soguk sut ise yariyor ama hamilelik ilerleyince gidalarla gecmiyor, rennie cigmeme tableti kullaniyorum dr verdi, bebege zararsiz. Cok iyi geldi
Kvlkgzmerhn Karacasu öyle mi rabbim şifa versin çok zor mide yanmasi mahvetti beni çok sevindim geçtiğine 🙏
Karacasu Kvlkgzmerhn Benide mahvetti ya o kadar ilaç aradım evde buldum tarihi geçmiş içemedim sonra buraya bakayım dedim yazmışsınız bir tane de yeşil elma kalmış normalde hiç yemem sevmem ama yediğim anda geçti rahatladım çok şükür 😊
Mervenisa Busra0910 ben doktoruma sordum mide koruyucu kullaniyorum bi zarari olurmu dedim bisey olmaz kullan dedi sen de doktoruna sorabilirsin