Sahraelif Meralll59 stres olmamak elde değil her ay aynı şey Rabbim şu Mübarek aylar Kandil'ler hürmetine evlat versin 😭
nil_sugra FZehraColak yumurtlama döneminde bir sürahi suyun içine koyuyorsun açılınca 3 gün boyunca sabah akşam eşinle birlikte birer bardak içiyorsun. Ben Meryem suresi ve çeşitli sureler de okudum. En önemlisi suyu olumsuz frekanslardan korumak. Çünkü olumsuz frekanslar, sesler ve konuşmalar etkiliyor. Aslında bu yediğimiz içtiğimiz herşey için geçerli
Jasminixx Sahraelif çakiır otunu duymadım ama keçi boynuzu kürünü dene etkili bi kür eşinln sperm kalitesini arttırır
ozgei Kızlar bu otun dişisi erkeği varmış, satılanlar erkek olanlarmış dişi az bulunuyormuş, o yüzden kadınlar içmesin sadece erkekler içsin diyenler de var, bir bilginiz var mı bu konuda???
Sahraelif ozgei YouTube Bi bayan içmiş o ay hamile kalmış eşine De havuç suyu ve keçi boynuzu içirmiş
FZehraColak ozgei üzerinde bayanlar içemez diye bir şey yazmıyor. çok araştırdı da aldım ben. Hamile kalmayı kolaylaştırdığı için aldım.
FZehraColak ozgei üzerinde 1 çaybardağı için ölçü vermiş ama eşim de ben de içemedik kokusu çok ağır ve tadı çok acı. biz küçük kahve bardaklarıyla içiyoruz. kötü bi etkisi olmadı bana.
Anna91 Çaksir otunu bizim memleketde hayvanlara verirler ozellikle cogul gebelik olsun diye caksir otu kadinlarda yumurtaliklari guclendirip cogaltiyormus erkeklerde testesteronu ve sperm sayisini cogaltiyo anannemin dedigine gore bu bilgileri biliyorum bizde 3 senedir olmuyo 1 dusuk yaptim sonra annanem bunu soyledi bana getirtiricem insallah memleketde ama bu ay klomen+catlatma ignesi kullandim testim + cikti ama artisi cok dusuk o yuzden bekliyorum insallah sizde ise yarar bu ot gercekten mucize
Anna91 Hanimlar bende caksir otunu kullanicam bu ay klomen+catlatmayla hamile kaldim ama dusuk yaptim malesef 😔 bide bunu denicem bakalim
Darkgod Sahraelif ben ondan mı bilmiyorum ama aynı anda keçi boynuzu suyu Pharmaton da kullandırmistm kendim de femara kullanılıyor idim hamile kaldım