yft Merhabalar 🤗 19+2 deyiz artık yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyorum. Sizce kişisel bakım ürünlerinde hangi markaları seçmeliyim, alırken hangi özelliklere dikkat etmeliyim. Neler gerekli, neler gereksiz 🤪 kafamda deli sorular. Tecrübeli olanlar fikirlerini paylaşabilir mi
Damlaaa35 Bez stogu yapma canim cunku cabuk buyuyorlar , bir de katlamali olan citcitli bodylerden almani oneririm
yft Damlaaa35 Bez konusunda stok yapmayı düşünmüyorum canım bebeğimin vücudu sevmeyebilir. Marka olarak sleepy veya molfixin içeriği temiz diye biliyorum. Bunun dışında şampuan, sabun, deterjan, pişik kremi hangi marka tercih etmeliyim
Toprakkkmilaaa20 yft şampuan pişik kremi vücut yağı vs mustela en iyisi canım çamaşır deterjanı da green clean çok güzel 🥰
Damlaaa35 Ozgee11 bebegin ilk body lerini kafadan gecmeli degil de önden katlamali seklinde alinmaliymis canim ilk doğduklarında minicik oluyorlar ve tecrübesizken giydirmek zor oluyormus neresinden tutacağınızı bilemiyorsunuz vs(parmaklara çok dikkat etmek lazım, çok minik oluyorlar) katlamali bodyler o acidan çok rahatmis
miine Deterjan siveno aldım ben , şampuan hipp , pişik kremi bübchen, sabun nivea kremli sabun , sivenonun sampuanini ilerde almayi düşünüyorum, minoris ve siveno iyiler canim💕 bunları muhendiisn oğlunu takip edip kendi bütçeme uygun olanlari aldim👧
Rumeysa_denizz Şampuan nivea baby aldım hic kötü yoruma denk gelmedim çevremde güzel dediler hep Bez prima aldım ıslak mendil sleppy Yenidoğan ıslak mendil kiyafetlerinide çoğu lcwakiki kuzum outlet takip edersen müthiş indirimleri oluyor deterjan dalan roxy şimdilik aklıma gelenler bunlar canım 😂 hayırlı hızlı zamanlar olur insallah 🥰🥰
yft Rumeysa_denizz amin inşallah canım hepimizinki hayırlısıyla geçsin. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım meleklerimizi 💕 teşekkür ederim cevaplar için
Yaman Yeni doğan 0 numara kac tane alınması gerek bilen varsa söyleyebilirmi ben internetten 1 numara sipariş verdim yenidoğan ama 0 da almak istiyorum
Bayaz1995 Yaman canim yenidogan almana gerek yok hatta 0-3ay bile az alinmali 3-6ay alinmali genelde cunki cabuk buyuyolar ve elinde kalicak ben 0-3ay aldim hepsi minik minik diyorum elimde kalicak neden fazla aldim diye herkes diyor zaten 3-6aya ustunluk ver
Buseeeeee Öncellikle şunu soyleyim cok eşya alma canim çünkü 40 'tan sonra hiçbiri olmuyor büyük almaya özen göster bol bol zıbın al en çok zıbın gidiyor önlük kesinlikle bol olmalı çünkü cok kusuyorlar ve yani doğduğunda bebiş günde 15 tane bez rahat kullanıyor anne sutu içindeki pislik derken reflu yatağı emzirme yastığı hepsi fuzuli aldım kullanmadım bile çünkü bebek anneyle olmak istiyor bi süre kucağında duruyor hep icli dişli olmak zorundasın emzik vs cok alma ben aldım ama emmedi yani hasta çıkışı haricinde bi kaç kıyafet yeterli doğumdan sonra almak daha mantıklı bebeğine gore hareket esersin yoksa hepsi bir köşede duruyor.