ayla-bc Kizlar gobegin etrafinda agri hisseden var mi? Bazen de sanki morarmis gibi oluyo cok hassaslasti.gobek fitigi olabilir diyenler var boyle bi durum yasayan var mi?
ayla-bc Burcineygn canim benim 28 haftalik olacak bu aralar daha hassaslasti sanki karnimda buyuyo ondan olabilir diyorum ama bazen bu morarmis gibi duruyo o suphelendirdi beni.
BuseSanamer Ben 6 haflığım ve bazen öyle bir sancı oluyorki sanki içimden bişey kopuyor gibi sonra1 dakkike bile sürmeden geciyo
Burcineygn BuseSanamer bolca dinlenmen gerek canm hangi ilacı kullanıyosun daha başlardasın çok dikkat et Allah korusun ❤😍
Burcineygn ayla-bc morarmayı hiç duymadm canm ama önemlidir bence doktoruna git gidemiyosanda aramalısın bence acilen 😥😥
ayla-bc Burcineygn aradim canim gidicem bugun.surekli degilde sanki bazen oyle oluyo tam morarma degil kizarma hafif renk degisikligi gibi.ya da ben stresten oyle hissetmeye basladim.zaten o kadar bebislere odaklaniyoruzki surekli gozum kulagim onda😍
Burcineygn ayla-bc evet bende aynı durumdayım bazen işi gücü bırakıp açıp karnımı onu izliyorm 😍❤😍👶🏻👶🏻👶🏻