Akurt Durkayaelmas 28 haftanin basindayken 1300 kg di boyunu sormaya unuttum canim su an 29. Haftadayim kac oldugunu bilmiyorum :)
Durkayaelmas Dilararas 29+1 haftaligiz 1700 kg 41 cm ama mayis 12 verdi dogum tarihi sezeryan cok gec degilmi
EbruCnr Akurt Ultrason kağıdındaki FL değeri ile bpyu bulabilirsiniz FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
Dilararas Durkayaelmas ilkim sezeryan benim onun için 38. Hafta benim ki ama sizin ilk gebeliğiniz ise 40.haftadır belki 🙂 benim oğlan zayıf belli ki
Serenity_ Durkayaelmas ayniyiz. Benimde normal dogum 12 mayis gozukuyor. Sezeryan olacagim icin 1-2 mayisa alirim dedi doktorumuz
Durkayaelmas Dilararas Canim Benimde Ikinci ilki sezeryandi ilk oglum ters geldgi icin 42 haftada mecburi sezryan olmistum alla alla doktorla bidahakne konusim bari
Eda91- 28+3 üm. Boy kiloyu henüz ölçtürmedim 30. Haftamda gitmeyi düşünüyorum doktora. Tahmini doğum tarihi 17 Mayıs demişti (gebeliğimi ilk öğrendiğim haftalarda söylemişti, üzerine yeni bir tarih söylemedi, değişmiş de olabilir 🤷🏼♀️)
EbruCnr rabnaz6822 Kilo ve boy ultrasonda hiç bi zaman %100 sonuç vermez Zaten farkettiyseniz genelde yanlarında +- yazar Olası ölçüler oluyor Zaten doktorlarda FL ölçüsünü 7 ile çarparak size boyu şu kadar diyor