Aysenurcatikkaya Merhabalar☺️ Ümraniye devlette detaylı ultrason yaptıran var mı? ben Zar zor perinatolojiden randevu aldım doktor yapılıyor dedi ama riskli gebeliklere bakılıyor yazınca bi şaşırdım açıkçası bu sefer bakmazlar mı diye?
Beyzz_1990 Aysenurcatikkaya rapor vermiyorlar cnm orda ben geçen hafta yaptırdım on kere sordu niye gelmiştin sıkıntı nedir falan filan🙄 bı önceki bebeğimi kaybetmiştim onu söyledim bide hastane ayrıntılı ultrasona yönlendirdi dedim biz rapor vermiyoruz yalnız dedi doktor kendisi murat beydi çok iyiydi ama yanında bı bayan vardı suratsizdi o baktı iki dakika bı koydu ultrasona o kadar pek büyük ilgi beklemeyin yani
Aysenurcatikkaya Nuriiiiii işte ben riskli gebelik yaşamıyorum kuzum normal renkli ultrason için aldım randevuyu doktor perinatolojiden al dedi ama bakalım bakacaklar mı 😊
Aysenurcatikkaya Beyzz_1990 kısa süreli bakıyorlar yani öyle mi canım o kadar kısa sürede sağlıklı olduğuna nasıl kanaat getiriyorlar acaba 🤔
Beyzz_1990 Aysenurcatikkaya bı kaç ölçüm yapiyolar kalbine bakiyolar beynine o kadr galiba çabucak bakıp kaldırdılar cnm sen yine de git belki şansına denk gelir iyi ilgilenirler için rahat etmezse yineel gidersin başka yere❣️
Aysenurcatikkaya Beyzz_1990 canım merhaba tekrardan bugün gittim biz detaylı bakmıyoruz dedi normal ultrason yapacağım dedi ama en az 10 dakika baktı ölçüm yaptı kalktım detaylı yapmadım dedi hiç bir bilgi vermedi sağlıklı veya sorun var demedi 😔
Beyzz_1990 Aysenurcatikkaya mrhba cnm..pek ilgilenmiyorlar gerçekten ama bı sıkıntı gorselerdi söylerlerdi yinede sen rahat etmediysen maddi durumun varsa özelde yaptır yoksada başka bı devlete git istersen