Happyleri Nursen977 off yaa en çaresiz kaldığım konu çünkü doğum yapacağım ayla mecburi taşınacağımız ay çakışıyor hiçbirşey alıp ordan oraya taşımak istemiyorum ama gittiğim yerde de doğum yapmış olacam napacağımı bilmiyorum hiçbirşey de almadım daha 13+2
Beyzasahin Nursen977 canım hep iki cinsiyete yönelik aldım montuna kadar ilerde diğer evladımdada kullanayım diye 🥰 cinsiyeti öğrenince okadar alınıyor sonra diğeri mesela başka cinsiyet olunca sil baştan kaliteli ürünü uyguna bulunca hemen unisex alıyorum ☺️ Şuan cinsiyeyi öğrendim bir kac ona yönelik aldım ama inan cok az ve kıyafet alışverişim bitti kaldı büyük şeyler. Mesela siyah kar kış montu haki mont iki cinsiyette giyer 🙈
Kardelenyigit 15te cinsiyet söylendi,20. Haftamda kesinleşince başladım ve 1 haftada her şeyini aldım bitirdim 😅şuan sadece benim eksikler kaldı 😅birde kapı süsü ve takı yastığı
_zehra_ Haftada yüzde 70 kız dendi hemen başladım alışverişe fişleri saklayarak ne olur ne olmaz diye 😁 ilk alışverişim anne bebek çantası, nohut battaniye ,havlu,zıbın ve alt açma örtüsüydü. E bebek indirimine dayanamamıştım. Neyse ki cinsiyet değişmedi. Ara ara çıktıkça aldım hep şuan 28.haftamızdayız. herşeyimiz hazır sayılır. Sadece bez ,ıslak mendil ve deepend yok kalan herşeyi aldım. Oyuncağı da dahil . Bakıp bakıp seviyoruz çok tatlı yaa 🥰 dün çıngırak almıştım, sabah eşim onla uyandırdı uyanma vaktiiiii diye 🤪🤪 ailece kafayı yedik sanirim
SibelCengiz Nursen977 ben ilgilteredeyim zaten burda uc aylik bide bes aylikken ultrason oluyomus baska yok insallah bi ay sonra ogrencez 🙏🏻