Başlayalım anlatmaya o zaman ben doğum yapalı 27 gün oldu. 39+4te doğum yaptım. Zaten öncesinde yalancı sancı denilen sancılardan vardı 29 ocak günü sabah kalktım kendi evimi sildim süpürdüm yemek yaptım kaynanamın evi karşıda oraya geçtim orayı da temizledim yemek verdim kaynanama sancılarım vardı ama çok az bide cok pembe akintim vardi sonra yemeğini verdim.Eve geldim hazırlandım eşinin yanına gittim pazara eşim pazarda esnaf yürüyerek gittim bu arada bu ikinci doğumum bi oğlum var. Oğlumla beraber yürüyerek gittik yarım saatte.oturdum yanında akşam topladı tezgahı eve geldik yemek yedik çay içtik. Ardından ben dusa girdim çıktım çok yorgunum dedim uyumaya gittim oğlumla beraber uyudum eşim uyanikti saat 2 gibi hafif olan sancılarım birazcık daha şiddetini arttırmıştı uykudan uyandırdı beni eşimin yanına geldim ne oldu dedi sancı vurdu kalktım dedim aķintim geldi su gibi su sandım kanlı akıntı geldi. Eşime dedim geliyor artık bizim kız güldü hadi inşallah dedi.biraz oturdu yanimda bekleyeyim mi seninle dedi gerek yok dedim uyumaya gonderdim onu sonra dusa girdim sicak suda biraz oturdum hava soguk diye ciktim erkenden sonrada sanci çektim sabaha kadar ama çok değildi düzenlide değildi.sabah ezanı okundu annemi aradım namaza kalkıyor diye söyledim neden önceden aramadın yanına gelirdim dedi kızdı tabi gelip ne yapacaktın dedim hastaneye gidene kadar hep telefonla konustuk saat 8 oldu esimi cagirdim uyandi dusa girdi bende hazırlandım oğlumu uyandırdım onuda hazırladım eşim geldi hazırlandı eşyaları aldık gittik annemide aradım oda evinden cıktı geldi hastaneye. Ben içeri girdim muayene oldum alttan baktılar 7 cm açılma var dediler şok oldum hıc açılma yoktur diyordum.cunku oglumda sancisiz gittim suni aldim aksam 10 dan sabah 5e kadar 1 cm acilmam tek vardi fazlada sancim yoktu bide doğum sancısı gibi değildi sancılarım çok şükür dedim bundan sonrası kolay olur artık dedim hıc kesi olmadan doğum yaparım. Hemen dogumhaneye götürdüler beni yanıma annem geldi dogumhanede bu arada ben bursa sehir hastanesinde doğum yaptım memnunda kaldım. Sonra ebe tekrar kontrol etti alttan hala aynı dedi 7 cm 9 buçukta yatış yaptık. Keşke evde biraz daha sancı çekseydim diyorum çünkü fazla beklemediler suni taktılar sancı yetersiz olduğu için sürekli alttan baktılar 1 cm de öyle açıldı artık doğuma alıyoruz dediler sancılarım sıklaştı şiddeti arttı annem cıktı odadan doktor geldi kesi attılar saat 10 bucukta doğumum oldu. Kurtuldum cok sukur. 10 günde dikişlerim düştü sorun yok şimdi kendi işimi yapıyorum. Darısı hamile olanların başına inşallah kolay doğumlarınız olur.hamile kalmak isteyenlerde allah nasip etsin inşallah.