Arzu0101 Aselnur44 amin canım benim inşallah Rabbim herkese nasip etsin 🤲🥰 Daha kolay olur inşallah sizinkiler🥰
Zhrnz Sudeeali ilk iki dogumum suniyle oldu 40+2 de ilk once rahime fitil tarzinda bisi yerlestiriyolar rahim agzi yumusayip acilma ve sanci baslasin diye ben ikincimde ilac sonrasi 3 4 saat sonra sancim basladi ve kanama (nisanacilmadandolayi) oldu daha sonra ilaci cikardilar o surecte yurudum comelme yaptim bolca hurma yedim belden asagi ilikdansicak su tuttum 5 cm acilma olduktan sonra serumla suni takviyesi yapildi acilma hizla devam etti ve kisa surede 3 ikinmada bebis dogdu dogru yonlendirme ve ikinmayla zorda olsa dayanilmicak gibi.degildi🤗
Zemree28 İlk doğumumu bende rahimden konulan propess fitil ile yaptım sıfır yumuşama ve saçıyla gttim hastaneye ilk olarak karından ufak ufak adet sancısı gi i başlıyor sonrasında Nisan veya su geldikden sonra asıl sancılar geliyor ama korkulicak bisey değil bencede sancıyı doğru bir şekilde karşılanırsa sonu güzel bitiyor 👐
Glshcnky Zemree28 benim de fitille başlatacak doktorum cuma günü , sancısı doğru karşılamak derken biraz daha açar misiniz😌
Zhrnz Sudeeali benimde sancim hic yoktu acilmada bebek catida bile degildi ama cok sukur kolay ve hizli ilerledi hersey buda gelmezse kendi.istegimle suni alicam🤗
busrasahinn Irmaks dayanilmayacak bi ağrı degil yani ki zaten sancı denilen şey senin kendi sancini tetikliyo sadece yani aslında o senin kendi sancin tek fark bi tık daha agriliymis sanırım ama ben fark göremedim ikinciye hamileyim yine verirlerse yok demem alırım
hunilimom Sudeeali ben suni ile doğum yaptım 41.haftadaydım gece suyum geldi sabah 11 de suni takıldı sancı süresi uzundu beni çok zorlamiyordu gayet odanin içinde görüyorum gülüp eğleniyorum felan sadece şancı gelince zorluyordu onda da nefes alıp comeldim hep annem yanındaydı masaj yapıyordu belime ki o masaj gerçekten çok ise yarıyor zaten gittiğim de 4 cm gece 2 sabah geldiğim de 2 cm daha artmış ) açılmam hızlı oldu ama bebek kanalda değildi sancıyla iniyordu ama doktorum 4 e kadar bekleriz ben çıkmadan sezeryana alırım eğer inmezse dedi bir saat tam açıklıkla bekledim 🤣 kanala indi zaten 20 dk içinde de doğumum oldu öğlen 15.40 da dogdu kızım biraz kesim oldu oda keyifci kızım yüzünden toplam da 5 saat diyebiliriz doğumuna suni ile
Glshcnky Ben ssvd adayıyım yarın yani 39+2 de yatisim yapılıp cuma sabah rahim açıcı fitille başlatacak doğumu doktorum ,direk kapalı Rahime suni sancı veremem dedi bı kaç santimden sonra suni sancı vereceğiz dedi merak ve heyecanla bekliyorum 😌☺️
Zemree28 Glshcnky doğru nefes alıp verirseniz sancı geldiğinde bagirmassaniz benim son dakika artık acılmam 9 cm idi ikinicam diye bağırıyorum ikinmayi bilmiyordum ebe geldi ikinmadigimi bağırdımi söyledi bana nasil ikinmam gerektiğini anlattı eğer bağırirsam bebeğin başının sisebilicenden bahsetti asıl sancılar gelene kadar önceki sancılar adet sancısı gibi geliyor zaten
Glshcnky Zemree28 karın nefesi mi peki doğru olan ? Nefes alırken karını şişirmek verirken üfleyerek yavaşça vermek bu mudur doğru olan
busrasahinn Irmaks sen sakin kalmaya çalış canım korkarsan stres yaparsan kendi sancin da gelmez sakin ol hersey olacağına varır rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah ama gerçekten korkulacak bir şey değil suni sancı
Irmaks busrasahinn bu iyi haber doktor beni dogru yonlendirirse komutlara iyi uyarim oda benim artim olur yani