Goknurunuz Uzm-Nurse mide yanması ve adet gecikmesi vardı canım. Adetim 2 gün geçti kan verdim 19,38 çıktı sonra tekrarladım 38 küsür oldu bugün gecikmenin 17. günü tekrar beta istedi doktor 5177 olmuş keseyi gördük çok şükür darısı isteyen herkese inşallah 😊
Hazalgolbasi Korkmaz1804 180.16 🤩 simdi 35+3 olduk💓 Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede saglikla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Es_69 Korkmaz1804 14.3 ken 😂😂 Doktoraa Bebek olmuyor diye gittim Doktorr Bile nasil sevindiydi yaa 😂😂😂
Es_69 Uzm-Nurse edetime iki gun vardi ben Artik oyle uzuluyorum ki kendime suc bulur olduydum doktor bile acidiydi resmen Ben okdr umutsuzken 😂😂 sonra 48 saat snra gel deidya ben dururmuyum ertesi gune test yaptim hafif pembeyfi ikinci cizgi ama adettimde gecikince evet hamileyim dedim. Doktora gitttim doktor benden daha cok sevindiydi vallha bak 😂😂
buseyldz35 Ben de 25.72 yle öğrendin adetime 1 gün varken :) 2 gün sonra 70 oldu 2 hafta sonra da keseyi görmeye gidicem :))
buseyldz35 Uzm-Nurse ben göğüslerimden anladım kahverengi kısmı şişmişti ki hiç böyle olmamıştı 1 gün kala idrarda pozitif sonuç aldım hemen hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım 25 ti :)