Nese_krc 16 haftalık anneler kaç kilo aldınız? İştah durumunuz nasıl?? Benim en başlarda çok artmıştı ama son 2 haftadır normale döndüm🙈
Cigdemveminik Nese_krc 12. Haftaya kadar hiç kilo almadm hatta 3 kilo vermiştim 15. Haftada hala hamile kalğm kiloya bir kilo vardı şuan 17+4 üm ama aldm sanki 🤦🏼♀️
Eceklc 60 kiloyla hamile kaldım şuan 18+3 haftalık hamileyim 57 kiloyum bebek gelişmiş ben zayıflamışım 🤭
Eceklc Deletedmom137 ilk üç ay çok bulantım oldu ama şuan hiç yok gibi ama sağlıklı besleniyorum doktorumun dediklerini yiyorum ondan sanırım böyle oldu
perihankrkya Nese_krc yarın 17 haftalık olucam 8 kilo almışım 😂çok ac oluyorum ben ve sürekli biseyler yiyorum
Hilalse Nese_krc 19+5 1 kilo aldım hiç korktuğum gibi gitmiyor nazar etmesem kendimi çok takıntılıyım kilo konusunda
Tugbax68 Ben daha once kaybim oldugu icin asitli patetli yiyecekler tuketmiyordum oyuzden 5 aylik olana kadar 1 kilo aldim sonra artik bebegime birsey olmaz dusunceziyle ne varsa yedim 15 kilocuk daha alip doguma girdim😁😁