AtaMommy ben 17 haftalığım arada hissediyorum bebeğimi ama belli belirsiz böyle ne zaman daha ayırt edilebilir olur hareketleri ve düzene girer
asyaa15 AtaMommy Canım 24 e kdr zamanı var die biliyorum. Ben 16 17 gibi hissetmeye başladm ilk tekmesini 19.haftada hissettim. Asıl düzenli böle elimi koyup da hissetmelerimde 24.haftayla beraber başladı.
Merbe61 AtaMommy BENDE 18haftayım evet bır bebek var hissediyorum sanki bıseyler ama ne tekme ne de belirgin degıl artık belirgin ve duzenlı olsun ya cok istiyorum ınsallah bır kac haftaya duzene girer doktor 22hafta demıstı banada
spiker_anne AtaMommy bende o haftalarda başlamıştım hissetmeye 22 den sonra falan tam düzene girdi 25 ten sonra kontrole basladim gunluk hareketlerini saydim
AtaMommy asyaa15 sabırsızlanıyorum artık birşey oldu mu diye düşünmekten kafayı sıyırdım hissetsem de rahatlasam
asyaa15 AtaMommy haklısıın bende öyleydiö en azundan hareket ederde öle bilirim die. Geciyor canım sıkma canını Allah a sıgın dua et sürekli
Mom46 Bn ilk 18.haftamda hissettim 24 de kesinleşti şuan 27.haftadayız artık tekme tokat içerde kavga ediyor 😅😅😂😂
Bayaz1995 AtaMommy 27+3um ama dun mesala baya tekmeler atiyordu bugun daha az zayif hissediyorum🤭🤷artık endiselenmeyi biraktim bi oyle bi boyle