Adel001 Nuriay he bacı biraz olar dayanıb😂içerde gah o terefe bu terefe . Allahhh tezdiynennn gismet elesin bu gözel ayda❤️ 5ay+ sayılır bacı , 5 aydan artığdı meselen men 23+5di ,5ay 11Gün falandı
Nuriay Adel001 hee Allah qoysa gelsin teki yaxsı olsun Allah herkese qismet etsin men 50 li ovulasiya testi getirtmisem ancaq inanki coxsu hem hevesden istedin hemdeki planli hamilelik ucun o qeder o testi isleden qiz gordumki 1 ilde burda dedim bi bakalim 🤫 burda bahadie apteklerde
Nuriay Adel001 anladim baci hee inanki baci 2 hamileliyim olub 1 ildi evliyem 20 yasim var en maraqli mene onun minnak tepiklerini hiss etmekdi iceride uzur dönur filan birde baci sende normal dogusdu yoxsa kesr
Adel001 Nuriay bacı vallah bilmirem mende gözümde zeiflik var doktor normal deyib ama inanmıram çunki gözüm 40%di düzelmese böyük ehtimal kesr😕😕😕
Nuriay Adel001 gozde azda ols prablem varsa elbetde dogum qüsur qoya biler sende ona gore Üreyince olsun hansi rahatdisa o olsun baci menim etim elastik deyil azcik ayaqim kokelse ariqlasa çat cat gedir plusda yerine elimi vururam çökuk kimi qalir ayagimin gorsenmeyen yerindedi ancaq mende genetik di anamda eledi eti birde anamin doguşu çox cetin olur cunki elastiklik yoxdu tesevvur et uzr istiyir yariq yariq olub indi dusunurem ki mendedeee olacaq çunki mende eyni anam kimidi beden tipim etim filan ona gore Allah qismet elesin o vaxta gedib çixsaq o barede hekimimle ciddi danisacam birde deyirem hamile qalanda qarima her gun hansi yaardan vurhm goren qarnim çat çat qalmasin qalsa bele en aza indire bilim nemli olsun adi bedem kremi istemirem cunki beden krem te yox olur gedir bebe yagi olure jonsos beybi filan yada kakos yagi icine badam yagi
Adel001 Nuriay can bacı yazıq mama😕😕😕 bele şeyler olduğunu bilmirdim. He inşallah hamile gal danışarsam bunları elbetdeki evvelceden danışmaq yaxşıdı ama tebii doğuş gözel şeydi Rebbim hemin an ananın bütğn günahlarını bağışlıyır. Birde uşağın başı çanaqdan çıxanda sıxılır formaya düşür ama kesrde olmr deyesen😕😕😕 bacı men heleki ancag Johnsons baby vururam içine heçne gatmamışam 😕 garnımda çatım şükür yoxdu ama ayağımın yuxarıları yancağın altı falan birde bel hissemde çox az az var 😕😕
Nuriay Adel001 hee baci Allah qosya teki xeyirlisi olsun hee ayaq larina davur yeni catlaq olan yere temiz qabagin almasada çoxalmaqa qoymuyacaq