Zaten yazmıstım dogum yapacağımı dua istemiştim sizden Allah herkesten razı olsun evet gelelim benim hikayeme.
Perşembe günü 6 30 da hastaneye giriş yaptım yatırdılar ve başladım sıranın bana gelmesini beklemeye onumde 6 kişi vardı giderek stres ve heyecanım artıyodu tabi neyse aldılar ameliyathanenin oldugu kata orda da yarım saatten fazla bekledim ben tabi sürekli okuyorum dua edıyorum ve aldılar once serum felan taktılar belden uyuşturdular ve başladım bebeğimi çıkartmalarını beklemeye ama ben cok stresliydim ve cok korktum oyle ki bana sormadan sakınlestirici yapmıs lardı bile. Derken Bi ağlama sesi🤗 Allahım cok güzel Bi duygu bende aglamaya basladım bebeğimi gosterdıler oyle Bi goz ucuyla saat 11:35 de bebeğim doğmuştu 3110 gr ve 51 cm di ve iyiydi cok şükür odaya inene kadar ağladı 😅
Neyse gelelim nasıl geçtiğine baş ağrısı olacagını soylemıslerdı ama cok şükür ben yaşamadım klasık ameliyat sonrası ağrıları yaşadım onun dışında herşey iyiydi. Umarım açıklayıcı olabılmışımdir sorularınız olursa elımden geldıgı kadar cevaplamaya calısırım 😊 Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun doğum yapacak olan arkadasları da rabbim Bi avazda kurtarsın sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasıp eylesin inşallah 💎🙏🤗