Aysegulyeter Slm kizlar bebegim 25 haftalik 700 grm ve boyu 31 santim sizce nasil ve sizinkiler ne durumda?
Aysegulyeter maviserceli32 aramizda 2 3 gun filan var bize yaklasmissiniz masallah. Acaba benim bebis zayifmi bilemedim?
Aysegulyeter Merve_kucuk yaa aramizda 1 hafta var ama kilosu iyi duruyo sizinkinin. Acaba benimki zayifmi?
Merve_kucuk Aysegulyeter Sizin bebeginizde normal 🙂benimki o hafta baya iyiydi. Ama 28+6 günlükken 1224 gram 38 cm geldi. Kilosu 5 gün geriden geliyordu😏
maviserceli32 Aysegulyeter Kilosu normal sizin. Kişiden kişiye, bünyeye göre değişiyor sanırım. Doktorum gayet iyi dedi.
bilaloguzunannesi Aysegulyeter 25 haftalık 880 gram boyu da 33 cm MaşAllah sağlıkla gelsin doktorumuz gayet güzel dedi size bir yorum yapmadı mi
Aysegulyeter bilaloguzunannesi doktorum normal dedi cnm ama bana az geldi kafam takildi. Demekki kisiye gore degisiyomus😊
Aysenuryk Aysegulyeter biraz onden gidiyo dedi doktor banada govdesi irilesiyomus beslenmene dikkat et dedi normal dogum olursa zorlanmamam icin🙈 cok kilo bazen cokta iyi olmuyo iste 🙈 rabbim hepsine saglik versin insallah❤
bilaloguzunannesi Aysegulyeter sağlıklı olsun inşAllah kilo alır zamanla kaşar peyniri muz yiyebilirsn 😍