Ruhsuz Kızlar sizlerin de gittiği oluyor mu bebek hareketleri yavaşladığı zaman bugün gittim 145-150 arası kalp atışı dedi ama çok durgun hareketleri halen acile gitmeli miyim??
nurcakir58 Ruhsuz evet ben kalp atışında 20haftadan sonra beş bakiliyo nedenli bu ara ben almayı düşündüm
tugce67-67 Ruhsuz canım bende geçen gittim ilk başta hiç duyamadı ben öldü bebek sandım.sonra diğer tarafta aşağılardaymış çok az duyuldu sesi.o cihazlar bizim doktorlarınki gibi değil korkma bu cihazla bu kadar duyulması normal demişti sağlık ocağındaki doktor
Seda89 Ruhsuz bende 16 haftalıkken gitmiştim önce duyamadı sonra duydu kalp atışlarını hatta cinsiyetini bile tahmin etti doğru çıktı 😊
Ruhsuz 30 haftalık oldum 2 gündür çok durgun yine de gideyim acile de içim rahat etsin suyuna filan baksınlar
Bebek1 Ruhsuz Bebek bazen çok uyuyabiliyormuş o yüzden hareket hissetmeyebilirsin bi akrabamız anlatmıştı da ama biz ister istemez panik oluyoruz
Ruhsuz Bebek1 daha önce kayıplarım olduğu için korkuyorum o yüzden ihmal etmek istemiyorum gittim haöılsun iyi dedi doktor
Ruhsuz Seda89 şimdi acilden geldim nst girdim tansıyon baktılar doktor suyu iyi kalp atısı iyi dedi içim rahatladı hamdolsun 🤲
Sumeyye_g Ruhsuz ben sağlık ocakları hakkında saçma saçma şeyler duyduğum için hiç gebeliğimde gitmedim hep kendi doktorlarıma takip oldum kendi doktoruna git yine de sen