Marryy Tgbanne ayyy çok berbat birşey her adetim yaklaştığında kendimi hamile gibi hissederdim hele ki birkaç gün gecikince 😂 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻şuan 16 Haftalık hamileyim
Tgbanne Marryy süpersiiiiin bize çook güzel örnek oldun , bakın kızlar arkadas hamileymiş , bizde hamile olcaz inşalllahhhh 🥳
NurEto Deletedmom416 bende 2 yıldır öyleyim her ay ağlıyordum aralıktahiç takmadım ocakta hamile olduğumu öğrendim ama kimyasalmış olsun dedim en azından hamile kalabiliyorum 1 ay mola verdik bu ay geri başladık ama üzülünce hiç olmuyor onu anladım
Deletedmom416 NurEto Rabbim inşallah en kısa sürede verir tekrar 🙏🏻🙏🏻 Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine dua edelim bol bol
Tgbanne DuhaninAnnesi hoşgeldin canım 🙏🏻 Diğer aylarda belirtin olmuş muydu , bazı gebelerde belirti olmayabiliyormus
DuhaninAnnesi Tgbanne korunmayı birakali 4 ay oldu bırakınca düzenim bozuldu gecikmeler başladı her ay sayısız test ve sayısız negatif gördüm 🙄 bu ay ilk defa ovulasyon kullanıyorum henüz pik olmadi ama bi iki güne sanırım olucak 🥳 yine de bana hiç tutacak gibi gelmiyor kuzum diger aylar cok stres yapip uzulmustum hevesim kaçtı heralde 🙄😁
DuhaninAnnesi NurEto canım canım burayı kesfettigimden beri duamdasin ilk seninle tanışmıştım bide blackcatt ablayla 🥰🥰 inşallah bu ay yüzümüz güler
Deletedmom416 Tgbanne inşallah olcazz inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bu ay 4 kişiden gebeyim mesajı aldım kendimde tsh yüksekliği var 4 kişi de sağolsun hergün mesaj üstüne mesaj 😂 psikolojim iyice bozuldu sanki kendimi kapatmıştım şuan iyi bi destek oldun banaa teşekkür ederimm ☺️
Tgbanne Deletedmom416 seninde olcak hepimizin olcak inşallah 🥳 çikolata seviyosan , 1 tane ye ve mutluluk hormonun çalışsın , enerjin çoğalsın 🥰
Songulkls27 Tgbanne hayır yani dizilerden adam bir gün kaçamak yapıyor aaa Bi bakıyorsun hamile 😂 hep bu dizilerden pat diye hamile kalırım sanıyordum 🤣 büyük hüsran 🤦♀️
Marryy Tgbanne en büyük tavsiyem yumurtlama dönemini takip eden uygulamalar var ya özellikle o günlerde ilişkiye girmeniz çok önemli birde kan idrar tahlili falan yaptırın sağlık ocağı yapıyor ücret almıyor sorun yoksa folik asit yazıyor ben bu yolu deneyerek hamile kaldım inşallah size de yardımı dokunur..
Songulkls27 Tgbanne güzel düşünmüşsün 😚 evrene pozitif enerji yollayalım ama ben çok rahatım bu ay hiçç bişey takip etmedim keyfime baktım bebek için yapmadım hiç o işi 🤭 çünkü önceki iki ay çook taktım çok beklentiye girdim vee çok üzüldüm o yüzden böyle bu ay çok iyiydim stres sıkıntı yok 🥳
Meryemcez Tgbanne artık daha pozitifim 😊bugün c-life macunum geldi ve aynı zamanda bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım 🤔 ama pek önemli değil benim için bazen bir kaç gün geç veya erken geldiği oluyor ama tek merakım kan pıhtılaşma testini doktoruma gösterebilmek ne dicek çok merak ediyorum ve randevum 3 martta 😒
Tgbanne Kızlaaarrrrrrr sesleniyorummm , hamileler de gelsin , onlardan da destek moral enerji istiyorux dua istiyoruz hadiii hadiiii 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️
NurEto Songulkls27 hahaha aynen Bi kere tecavüze uğrayıp hamile kalıyorlar yada dediğin gibi Bi gecelik ilişkide hamile kalıyorlar bende korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sanıyordum 😂