Seymabln gozdegurbuz93 Doktorlara çok normal geliyor karşıdakinin psikolojisini zerre kadar düsünmüyor lar şükür bebek gözükmüş senin inşallah duyulur canım. Bana da haber ver duyarsan
gozdegurbuz93 Seymabln bebek varsa bu sefer umut var demektir🙏 inşallah yarın duymak ümidiyle gidicem Allah herkesin gönlüne göre versin yazarım
Seymabln gozdegurbuz93 Bebek de gözükmedi galiba doktor sadece kalp atışı yok dedi ben orda yıkıldım zaten söylemeyince onu sormak da aklıma bile gelmedi. Bebeğin bu haftada görünmesi mi lazımdı
gozdegurbuz93 Seymabln canım kese içinde bebek 5.5-6 hafta arası gözükmeye başlıyor benim rahim geride olduğu için geçen hafta karından göremedi alttan baktı gözüktü ama bazen de geç döllenme falan oluyor çocuk yine 7 haftaya falan sarkıyor gözükmesi
Seymabln gozdegurbuz93 Verdi baktım şimdi bebek gözükmüyor siz 6.haftada gittiniz mi yoksa sadece 7.haftada mı gittiniz de bebek gözüktü
gozdegurbuz93 yabansena zaten herkesin vücudu aynı değil ve gebeliği de bir olmuyor kimisi hemen görüyor çocuğu kalp atışı hemen duyuluyor ama en sağlıklı 7.haftadan önce duyulmuyor benim arkadaşım 8.hafta da duydu benzerleri çok
gozdegurbuz93 Seymabln 6 hafta 3 günlükken gittim alttan baktı öyle gözüktü yarında işte kalp atışı için gidicem 7+3 deyim çünkü
sinber Seymabln geçmiş olsun canım ben de 2 kürtaj oldum kese boyu 30 mm olana kdr vaktin var demişti bnm doktorum ve 29 mm olduğunda bebeklerimi de kalp atışlarını da gördüm bnm pıhtılaşma problemim varmış bu yüzden kalpleri durdu
Cerenn06 Seymabln 6+2 de karından bakıldığında keseyi göründü ama bebek görünmüyor dedi Dr. Alttan bakıLınca göründü ancak kalp atışını da öyle duydum sadece karından bakıldıysa görünmeyebiliyor o günler de yarın 12 haftalık oluyoruz çok şükür 🤲🏻
Seymabln Cerenn06 Sadece karından baktı inşallah dediğin gibi olur canım hamilelerin duası kabul olur bana da dua eder misin Rabbim sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin
Seymabln gozdegurbuz93 Bana sadece karından baktı inşallah ondan görmemiştir nasıl gececek günler hic bilmiyorum
Cerenn06 Seymabln Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 7+2 iken karından görünüyordu artık sorun kalmamıştı içiniz ferah olsun rahat edemezseniz başka bir hastaneye gidip baktırabilirsiniz .
gozdegurbuz93 Seymabln Hafatya kadar bekleyemem dersen özele gidip bir baktır durumunu anlatırsın boş gebelik geçirdiğini alttan bakar yine göremezse içini rahatlatmış olursun biz ne desek boş çünkü
Seymabln gozdegurbuz93 Özele gidiyorum zaten canım doktorum özelde alttan bakmadı sabredip 1 hafta daha bekleyeyim belki cok kücüktür bir olumsuzluk daha duyarsam cok üzülürüm
Seymabln Deletedmom328 İnşallah canım benim de geç döllenme oldu ben biliyorum çünkü adetim 5 gün geçmişti degerim 16 çıktı sonra yükseldi doktorlar cok olumsuz bide kese boyutu kactı o zaman sizin bizim 20 mm ona göre konustu biraz da
Busr_Akbay Seymabln 8+4 te duymuştum ben canim. 6 haftalık gittigimde doktorum sadece keseyi görmemiz lazim digerleri icin erken demişti.
Seymabln Busr_Akbay Bana direk duyulması lazımdı 6.haftada dedi yine de haftaya kadar bekleyelim dedi sinirlerim bozuldu cidden inşallah sizin doktorunuzun dedigi gibidir cok tesekkür ederim