hazeloguz Normalde 6+1 olmamız lazımken 4+2 çıktık ultrasonda. Başına gelen var mı? Bir sorun oluşur mu acaba geç döllenme mi oluyor?
Simgeoguz hazeloguz genel de öyle oluyor canım benimde 13 haftalık olmam gerek ama 11+5 im doktor gelişimine göre değerlendirir büyüdükçe
Damla________ hazeloguz düzelir o anormal bir durum değil 3 haftaya kadar oynama yapıyor doğum sonuna kadar. Hani 1 hafta 10 gün diyorlarya o sanırım oluyor benim duyduğum
deletedmom211 Hayır kuzum bende 14+4 olmam gerek ama 1 hafta geriden geliyorum yani 13+4 hiç bir sorun yok emin ol
hazeloguz deletedmom211 aradaki fark biraz fazla olunca korktum açıkçası ama doktor da herhangi bir sorun yok her şey normal dedi sat tarihini dahi sormadı, insan evhamlanıyor 🙈
Yenidenanne deletedmom211 ya bu konu benimde kafama takılıyo sata göre 6+5 olmam gerekiyo ama ultrasonda 5+3 çıktı korkuyorum ama inşallah bişey olmaz cuma bidaha randevum var bakalım ne dicek doktor hcg normal çıktı ama insan endişe ediyo
hazeloguz Simgeoguz yaaa normal o zaman insan bir kendi başına geldi sanıyor böyle duydukça rahatlıyorum teşekkür ederim🌸
hazeloguz Ekomca ilk öğrendiğimde adetim 5 gün geçmesine rağmen 55 çıkmıştı, çok yeni demişlerdi bugün karından ultrasondan keseyi gördük ultrason haftasıyla uyumlu sanırım satla değil.
Gulsum94 Benimde her gidişimde haftası hiç hesabıma uymuyor ya 2 gün ya 3 gün yada bir hafta önde gidiyor
Sudenazz Bu konu benimde acayip kafamı karıştırıyor sat göre 17 haftanın içerisindeyim ultrasonda 18 haftanın ölçüleriyle uyumlu dedi doktor anlayamadım 🤷♀️
humaninannesi61 Ay bende bugün gittim. Normalde 29+0 olmamız gerekirken 27+4 çıktı. Geç döllenme dedi doktor. Sıkıntı olmuyormuş doğumu kontor edicez ona göre ddi. Benmde içime dert valla 🤷🏼♀️