Karadenizf Muksu bu değerle bakılmıyor diye biliyorum risk değerinin altında veya üstünde yazması lazım
Esraguvennn Muksu valla bildiğim kadarıyla 1:250 riskli oluyor o düştükçe de risk artıyor diye biliyorum ama bunun için burun kemiği olcusude alınıyor yaş değeri de alınıyor tek birşeye bakarak karar vermiyo doktorlar
Esmakkk AtaMommy aynen doktor bana da riskli dedi daha sonra 4 lü tarama yaptırdim o normal çıktı ama
1989-- Esmakkkhepsini soylemisti bana benimde bir deger 1/400du normal dusuk risk dedi eşimde 400 cocukta bir diosunuz sonra düşük diosunuz dedi demekki bu degerler normal doktor oyle soyledigibe gore burun kemiginde arti ense kalınlığı normalse bu teste aldirmayin
Esmakkk 1989-- aynen benim onlar gayet iyiydi ama test sonucu riskli çıktı bu testler zaten sadece ihtimal veriyor kesin bişey değil
gozdegurbuz93 Benim ablam 2.çocuğa hamile 6aylık şuan ilk çocuktada 2. Çocuktada bu 2li 3lü taramalarda down sendromlu olabilir dediler daha sonra detaylı ultrasonda birşey çıkmadı insanı çok korkutuyorlar bu konuda