Prensesannesiiii Kızlar dişim çürüktü kırılmıştı birazı da dün kırıldı ve şuan çok ağrıyo hamileyim dişçiye de gidemiyorum napıcam ben sanırım intihap oldu bebeğe bi zararı olur mu ? Ve bu ağrı geçmesi için ne yapabilirim çok kötüyüm 😭😭😭
ozdenarda Prensesannesiiii ayni seyleri bende yasadim bosa beklemisim inanki hic birsey gecirmiyor ayrica apsenn bebege daha cok zarari var hamilelern kullandigi b grubu ilaclar var doktora giderseniz tedaviniz baslar cok gecmis olsun
0114 Prensesannesiiii benimde ağrıyordu düşük tehlikem olduğu için dişçi kanal tedavisi yapamadı 4.Ayındayım bende pamuğa karanfil yağı damlatıp ağrıyan dışımın üzerine koyuyorum uyuşturuyor canım Allah yardimcimiz olsun çok zor dış ağrısı
Tugceince Prensesannesiiii canımmmm bende diş ağrısından ilk 3 ay çok çektim ... 4. Ayı bekledim çektirmek için . Ve 3 gün önce röntgenle birlikte dişimi çektirdim . Bi tane daha çekilcek ve ya dolgu yapılck 1 hafta sonra
Nursebah Aynen benimde oyle 3. Aydann sorna 1mg bir antibiyotik kullandim ve cektirdm. Doktorum.agrinin daha cok zarar verecegini ve yaptigi islemkn hicbir zarari olmayacagiji soyledi kadjn dogumcum da onayladi yaptirdim.
Sdfd Smyre Prensesannesiiii canım ben hem kanal tedavi hem de bi dişimi çektirdim gebelikte hiç bir sıkıntı yok diş yaptırmanın eğer yaptırmasan daha kötü intihap kana karışabilir ve erken Doğuma yol Acar hemen doktorunla görüşüp bi dişçiye gitmelisin
Nursebah Karbonatti sarimsakti yogurttu hochisey kar etmedi bana. Hatta su lokal anestezi icin kullanilan tuplerden aldm pamukla disime koydum bogazim uyustu disim banamisin demedi. Allah yardimcin olsun ins atlatirsn cabuk
Arife3458 Bende inat ettim ilac icmemek icin ama dr hamileler icin antibiyotik var dedi agrim gecmeyince dün basladim inşallah geçer. Yoksa iltihap kana karisir daha cok zarar verrsn dedi dr
Tugceince Arife3458 ben 2 kez kullandım antibiyotik . B grubu antibiyotikleri hamileler kullanabiliyor
Nursebah Ben kadin dogumcudan recete aldm herhangi bir islem yapilabilir diye imzaladi. Discimede guveniyordum zaten korkmadan yaptirdim.
Smyre İlk 3 düşük ve son 3 ay erken doğum riski olduğundan çok zor durumda kalınırsa müdahale yapılıyor , ama belli ilaçları doktorun onaylı kullanabilirsin canım böyle ağrılara parol yetmiyor maalesef. Allah şifa versin🤲
Hamzaninannesi Prensesannesiiii canim bosuna agri cekme mutlaka dişciye git hamilelerin kulladngi antibytlerden verecektir. Ben 8. Ayimda kullandim. Kullanmamak demek apse yapmasi demek ki o da bebeklermize malesefki daha fazla zarar veriyor. Enfeksiyon erken doguma sebep oluyormus. Gecmis olsn
Ceremayel Prensesannesiiii Geçmiş olsun. Doktora gitmelisin o seni yönlendirir. Bu arada bi arkadaşım aktardan karanfil yağı alıp sürmüştü uyuturuomuş ama geçici bi çözüm. Bi de bebeğe zararı olur mu bilmiom
Ozgefe Prensesannesiiii benimde aynısı olmuştu iki gün sabaha kdr ağladım sonunda doktora gittim çektirdim kurtuldum sizde gidin beklemeyin 24.haftamdı bnm o zaman
Epelinkiran Benimde arkadaki dişlerimden birinin dolgusunun bi kısmı düştü dünde kalanı düştü ama benim ağrım yok. Ağrım olmadığı için yaptırsammı diye düşünüyodum dün arkadaşım gitmiş dolgu zaten yapıldığıniçin tekrar yapılırken uyuşturmaya gerek olmuyomuş bende gidicem salı günü ztn iltahap flnda yokk antibiyotik kullanmama gerek olmaz herhalde
Deniz2961 Cnm ben smdi cktm.ynnman bnmde ara ra agryr dediki ölsun mu hastalr tbkide yaptrblirsnz discide ddi