Minikkuzuma Kızlar haberleri izledim moralim altüst oldu 12 tane virüs taşıyan insanı elleriyle alıp Ankara’ya getirdiler ister istemez sinirin bozuluyor korkuyorsun Allahım korusun
DilekBodurr Minikkuzuma canım ben de silopideyim şuan ve ırakta da görüldü çok da yakın bi yer okulda maske takıyorum mecbur 🙂
Sermina Minikkuzuma peki siz korkuyorsunuzda burdaki hamileleri niye korkutuyosnuz boyle bi post acipta???
Glnhl Minikkuzuma bizim insanımız bişeyde diyemiyorki insan sonuçta çinden de getirdiklerinde bilmiyorduk onların virüs taşıyıp tasimadiklarini rabbim hepimizi korusun hamile olarak fazla hassasız her konuda ama elden bisey gelmiyor dua edip tedbir alıp oturcaz
Terspektif DilekBodurr bizde silopideyiz eşim gümrükte çalışıyor üstelik 🤦🏼♀️ Çok sıkıntılı bi durum
tugce67-67 DilekBodurr o maskelerin işe yaramadığını duymuşmuydunuz🙄ya tam kapalı maske olacak yani yanlardan falan hiç bir şekilde girmeyecek ve kulaktan falanda giriyormuş.orçun diye bi doktor vardı onun videosunu izlemiştim.umarın türkiyeye girmez tek duamız bu hepimizi korusun allah🤲🏻🤗
Yenianne65 Sermina niye hamileler hayattan ve gündemden bağımsız mı hamileleri de öyle bi yaptınız sanki nedir hemen herseyden korkmayıverin
Marinedeniz Sermina hepimiz haberleri takip ediyoruz sonucta siz dunyadan bir haber yasiyorsuniz galba
Minikkuzuma Sermina abartma yaaaa öfff her ortamda bi problemli varsa oda sen oldun sanırım be alaka bu aylardır ülkenin problemi ve tv de sürekli son dakka haberi alt yazı internette yine öyle ben açmasam illaki görecektin benimde bebeğim var üzüldüm burada kızlar la içimi döküp konuşmak istedim bu kadar
Tgbb Sermina bilgilenmiş olursun işte. Niye cahil cahil insanlara kızıyorsun. Bilgilenip tedbirini al. Lafa bak ya.
Minikkuzuma Glnhl tabi kader kısmet Rabbim evlatlarımızı korusun kimseyi evladığıyla sınamasın inşallah
Minikkuzuma İnanın amacım kimseyi korkutmak değildi hani sürekli gündemde olan aylardır olan bir konu olduğu için sohbet amaçlı içimizi dökmek için amacım kimseyi korkutmak değildiki ki sürekli dua ediyorum sonuçta benşmde bebeğim var korkuttuysam özür diliyorum 😔@RecepAliMom Minikkuzuma Minikkuzuma Minikkuzuma mlsmrtgll Minikkuzuma
oygenkubra mlsmrtgll evet ben Batman’dayım ve burada olduğunu ben de duydum . valilik yok diyor ama bence gizleniyor
ozlem_1990 Minikkuzuma Allah korusun çoluk çocuğumuzu, bizleri 😔 Bu sene hastalık senesi, el yıkıyoruz, dışardan gelen üst başı devamlı yıkıyoruz, duş alıyoruz, tedbir devamlı,
Minikkuzuma ozlem_1990 aminnn rabbim göstermesin Allahım ölümün bile hayırlısını nasip etsin tebbiri bırakmıycaz lakin el yıkamayan insanlar bile var çıldırıyorum
Minikkuzuma hatice_akbal bende ona gerildim canım Tahran girebiliyormuş zaten Tahran’da İran yani ne farkı var sinirim bozuluyor anlamıyorum amaçları ne Allahım korusun 😔
mlsmrtgll Minikkuzuma ben maske satın almayı bile düşünüyorum her an Türkiye’de de var diye açıklama gelebilir maske şart toplu alanlardan uzak durun bol bol vitamın şart
Nisaakan_35 Yaa şimdi ülkemize girmiş mi kızlar ben sürekli takip ediyorum çok korkuyorum inanın depremler oluyor ondan korkmuyorum artık allahım sen koru diyorum ama şu çinliler yüzünden ölmek istemiyorum yaa bizede bulaştırdılar pisliklerini yaa allahım sen ülkemizi koru
Minikkuzuma Nisaakan_35 canım son dakika haberlerde söyleniliyor Ankara’ya geldi ve ben ankaradayım bebeğim var insan korkuyor tabi Allahım korusun 😔😔