Sadesoda Nuremine yaaa 4ayllikken çok uzun zaman yolun yarısını bitirmiş süper 😁😍 inşallah bekliyorum canım hayırlısı 🤷
beriliceannesi Sadesoda iki gün gecikmeyle zaten kese görünmezkiiiiii neden doktorlar seni korkutmaya çalışıyor anlamadım. Kan sonucun ne zaman çıkacak ?
Sadesoda beriliceannesi iki saate inşallah buralarda bekliyorum 🙊 bilmiyorum arkadaşım zaten kaybim var evham yapıyorum 😔🤷
beriliceannesi Sadesoda hiç evham yapma Allah’ın izniyle kanda çıktıktan sonra sorun yok. Benim kanda çıkmıştı ama ultrasonda yoktu. Doktorum bile hep bak kese olmayabilir dedi ama ben hiç dinlemedim ben hep var benim bebeğim dedim şimdi 34. Haftadayız 😀
HilalG Sadesoda geçikmemin 6ncı günü gördüm bende daha bugün pozitif se bence biraz daha bekleyin daha erken çünkü benim bile bugün görünmeyebilirdi
Umutevi Siz sanirim hamilemisiniz degilmisiniz tam bilmiyorsunuz anladigim kadariyla ilk kan verisiniz.gozukmedi yine dediginizde yanlis anlasiliyor hamileyim goremedim diye dusunuluyor sizin henuz adet gecikmeniz olmus hakknzda hayirlisi
Sadesoda Umutevi yok canım herkes doğru anladı sen yanlış anlamışsın ben daha önce kan verdim çıktı yazmadım hiç bı yere 🙂 adetim 2gun gecikti ultroson ile bakıldı gozukmedi dedim teşekkür ederim hepimizin inşallah
Berfin_kycn Sadesoda çok erken davranıyorsun ben 5 haftalık hamileydim adetim 1 hafta geçti görünmedi 6 haftayı bekle dedi 6+2 de gördüm keseyi yani adetten 16 gün geçtikten sonra göründü çok erken birazcık daha bekle😍😘
Sadesoda Berfin_kycn bende kan pıhtılaşma sorunu var erken öğrenmem lazım 6 7 haftalarda kalbleri durdu daha önceki gebeliklerimin canim
Marryy Sadesoda 2 gün ultrason için erken değil mi? Ben adetimin 7 gün gecikmesini bekledim ondan sonra kan tahlili yaptım sonra hastaneye gittim..
beriliceannesi Sadesoda herşeyde vardır bir hayır üzülme lütfen. Kendini rahatlatmaya bak göreceksin rabbim ne eylerse güzel eyler. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Sadesoda beriliceannesi teşekkür ederim desteğin için kolomene baslicam bu ay herşeyin hayırlısı diyelim Allah'ım isteyen herkese versin 🤦