Susamtanesii Merhaba kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor birde yaptırmasak sakıncası olur mu ?
ozdenarda Susamtanesii 24ile 28 hafta arasnda yapiliyor fakat mesela ben hizli bir kilo artisi yasadigim icin doktorum 21. haftada yukleme yapti
nizamdereilknur 25 haftada yaptırdım ben doktor istedi tercih meselesi Benim bebeğime iri dedi bilişi çıkmasın dedi tamam dedim bende bisi çıkmadı şükür sağlık ocaklaro da yapıyormuş yeni öğrendim ben hastanede yaptırdım aç karnına gazoz içer gibiydi
nizamdereilknur Susamtanesii yok olmadı ya oturarak içtim kan verdim sonra bisiler yedim bidaha kan verdim aç karnına içip kan veriyorsun hemen zaten tuzlu bisiler yiyince bisi kalmıyor
Susamtanesii ozdenarda 21haftada kaç kilo aldınız birde gebelik şekeri çıktı mı peki ben zaten kiloluyum daha beter oldum
Mirzaannesi nizamdereilknur şeker yüklemesi için randevu veriyorlar mı yoksa o haftası geldiğinde hemen şeker yüklemesi mi yapıyorlar ?
nizamdereilknur Mirzaannesi haftaya gelinceye doktor bana şeker yüklemesi yapalım dedi randevulu değil ben sadece devlette detaylı İçin randevu aldım oda başka yerde çekildiği için
Mirzaannesi Bende özele gidiyorum bu hafta randevum var ama şeker yüklemesi yapıp yapmayacağını bilmiyorum
ozdenarda Susamtanesii 50 kilo ile hamile kaldim suan 26 . haftamdaym malesef demin tartildim 17 kilo olmus kilom istemsizce aliyorum ama cok sukur gebelik sekerim cok normal cikti sadece kilo almakla seker oluyo diye bisi yokmus canm
Susamtanesii ozdenarda Allahtan ki çok zayıf hamile kalmışsın şeker yoksa iyi kilo alınır da verilir de 🙂