sonsuzmasalim Smyrsrht hadi ya 😁 bakalım hangimiz daha önce doğuracak. Maşallah sağlıkla gelsin kızın inşallah🥰
Sibeluw61 sonsuzmasalim herşey yolunda 👸🏼Kızımız olucak bizim %90 salı günü kontrolümüz var şimdiden cok özledim kızımı ☺️
tambirminnos sonsuzmasalim elektrik faturasını artık görmek bile istemiyorum artık yaz kış çalıştırıyorum 🤦♀️
tambirminnos sonsuzmasalim yok canım kisında soguk diye açıyorum evimizi geçen yıl yaptırdık peteklerimiz yok henüz o yüzden yani 😂
tambirminnos sonsuzmasalim kış ayları çok soğuk olmuyor burası klimayi açıyorum bütün ev ılıktan biraz sıcak oluyor yetiyor yani çok sıcak olunca oğlumda durmuyor zaten 😁
tambirminnos sonsuzmasalim erkek çocuklarının geneli böyle heralde 😁 bende almanyaya gitmek isterdim kac yıldır ordasın 😊
sonsuzmasalim tambirminnos aynen erkek çocukları sıcağa gelemez derler😁 doğuma büyüme buralıyım, bence hiç gelmek isteme🤭
elifsrbs sonsuzmasalim 12 aylık kızım var ve 16 haftalık hamileyim 🙈 bebeğim hemen hemen emmeyi bıraktı artık bunun için rahatım 🙂 gece uykusuzluk dışında her şey iyi gidiyor şükür 🙏🏻
sonsuzmasalim elifsrbs hemen hemen aynıyız benim oğlumda 13 aylık ve 16 haftalık hamileyim. Oğlum 11 aylıkken emmeyi bıraktıydı bile🤷🏼♀️