sonsuzmasalim Hamilelik nasıl gidiyor? Cinsiyetler öğrenildi mi? Varmı benim gibi ikinciye hamile olan😊 Oğlum yarın 13 aylık olacak ve 14 haftalık hamileyim. Perşembe kontrolüm var bakalım inşallah cinsiyetini de öğreniriz🥰
oozlem sonsuzmasalim Merhaba bizde 14 haftalığız ikili taramada oğlusumuzun olacağını öğrendik doktor kesin değil dedi Cuma yeniden gideceğiz ☺️
Aysenurr1 sonsuzmasalim selam bizde 16+2yiz 💗 kızım olacak inşallah değişmezse 💗 iyi gidiyor şükürler olsun ama sadece aklım hep bişeyler yemekte çok kilo alacağım bu gidişle 😄
ZEhrA_94 sonsuzmasalim bnde 15+6 canım benim doktor hala birşey demiyor cinsiyetle alakalı Bi erkek gbi duruyor dedi sonra kıza benziyor dedi üçlü taramaya gdcm 1 hafta sonra orda öğreniriz inşallah hayırlısı 😂
Smyy06 sonsuzmasalim bende 13+6 haftalık hamileyim cinsiyetle ilgili bişey söylemesi doktoeumuz ikili taramada. Biraz gıcık o konuda emin olmadan söylemeyecek galiba 2 hafta sonra 16. Haftada gidecez bakalım inşallah öğrenebiliriz. Kızmış gibi hissetmeye basladım son zamanlarda
Minikbirkalp Çok güzel gidiyor çok şükür düşük tehlikemiz vardı atlattık henüz cinsiyetini öğrenemedik göstermiyor bizim minik inşallah bi sonraki kontrolde
sonsuzmasalim Minikbirkalp maşallah, sevindim düşük tehlikesini atlatmana. Bir dahaki kontrolün ne zaman? 🤗
tugbats Selam, bende 16 haftalık hamileyim 15+4 te oğlum olacağını öğrendim❤️👣 şuanlık iyi gidiyor ama tek sıkıntı çok acıkıyorum
sonsuzmasalim tugbats oy maşallah🥰 sağlıkla gelsin inşallah. İsim varmı aklında bile? Acıkma derdi bendede var😏
Begonvil tugbats bende 16 haftalık hamileyim benimde oğlum oluyor canım☺️ galiba son adet imiz aynı gün. Hayırlı doğumlarımız olsun inş 🤲
Aybukenur Merhaba bende ikinci oğluma hamileyim gayet iyi gidiyor ilk oglum 15 aylık olacak 14+6 hamileyim
sonsuzmasalim Aybukenur aa ne güzel hemen hemen aynıyız bakalım benim ikincinin cinsiyeti ne, banada ama sanki oğlanmış gibi geliyor🥰 varmı aklında bir isim?
sonsuzmasalim zeynepdemirtaserol maşallah 💙 şuan 3 oğlan var bakalım kız anaları nerde😂 aklında isim varmı? 😊
sonsuzmasalim Zohre ay hadi bakalım inşallah sağlığı yerindedir miniğinin ♥️ Zorlanıyormusun peki hem çocuk hem hamilelik?😊
tugbats sonsuzmasalim isim şuan yok, ama bana kalsa ben uzay Uraz ayaz gibi isimleri beğenirken eşim Alparslan istiyor bakalım👣
Zohre sonsuzmasalim ya sukur oglum zorlamiyorda, bulantilar bitmiyor. Ilkindede oyleydi. Onun disinda iyiyiz☺️
deryaaydilek sonsuzmasalim sonsuzmasalim bende 16 + 2 yim ogluşum Atlas Demir geliyor ama çok aşagıdayız yani bebeğim kasıklarımın biraz üstünde yatmamı söyledi 1 ay 😒 1 ay sonra bakacam dedi duanızı eksik etmeyin lütfen 🙏
sonsuzmasalim Aysenurr1 şuan ilk kız anası sensin aramızda 😅 bendede aynı dert var.. yemezsem de kusuyorum direk. Mide boş kalmaya gelmiyor😟
oozlem sonsuzmasalim Tabi veririm sizin Doğum tarihiniz de 25 Ağustos mu en son çok heyecanlı zaman nasıl geçer bilemiyorum ☺️
Aysenurr1 sonsuzmasalim daha var kız anaları yavaş yavaş yazarlar 😄💗 ya evet bu durum ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum sürekli yemek yiyip durcaz galiba😄
sonsuzmasalim Simayarya onu bilmem de 2019’da erkek senesiydi😅 oğlum ocak 2019 doğdu ve çevremde herkesin oğlu oldu. Görümcemde şuan hamile, 2 ay sonra doğumu var ve onun kızı olacak inşallah🤗
Aysenurr1 Simayarya tanıdıklarımdan söyleyim arkadaşım hamile görümcem hamile arkadaşımın annesi hamile onlarınkine doktor erkek demiş hepimiz nerdeyse aynıyız 3 5 gün yada1 hafta aralıklarla. bana kız dedi doktor inş benimkide değişmezde 🙏💗 karışık bir sene bence başka bir postta kızlara da denk geldim burda arkadaş olduklarım var birinin kızı olacak 😍 sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah💗💙