Bzbzbz bilaloguzunannesi hayir profil fotosu deil. Yorumlara foto yuklemem icin meselancinsiyet icin tahmin yapan birileri vardi. Yüklüm dedm olmadi
NisaMomy bilaloguzunannesi ben istanbulda batı bahata gidiyorum özel, bana verdi 21. Haftada resmini 28 de geldiğinde gene vericem hemde etlenmiş olur daha belirgin olur dedi tamam dedim bende😊
Mucizebebegim3 bilaloguzunannesi 28+3 oglusumuz olacak 💙 ArasBulut'umuz geliyor nasipse 💭💙 38 de olursa nisanin sonu mayisin ilk gunleri yok normal olursada mayisin 15 16 sina yada 20 sine falan denk geliyor .Genuz gun konusmadik doktorumuzla .Allah hepimizinkini saglilla kycagimiza almayi nasip etsn insallah 🤲🤲🥰
bilaloguzunannesi Mucizebebegim3 çok cok amin InşAllah Rabbim sağlıkla vaktinde gelsinler inşAllah bizim de Bilâl Oğuz olacak inşAllah 😍❤
Bebek1 hilal_yener Ben de Mayıs sonu Haziran başı gibi düşünüyorum ama doktorum 1-2 Haziran demişti işte
Hayat bilaloguzunannesi Amin.Allah bütün hamile annelerin bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin😊😊
Sdnr15 11+5iz yeşil limon buyuklugundeyiz cinsiyetini henüz bilmiyorum önümüzdeki ayn 11 de inşallah öğrenicez
Busegulce bilaloguzunannesi bizde yeşil soğan olduk prensesimle 25+4 🌸 doğum 6 Haziran gözüküyordu ilk başta şimdi 4 Haziran olmuş ama ben Mayıs da olcak gibi hissediyorum 🤗❤️
bilaloguzunannesi Busegulce aynı his bende de var oğlum mayıs da doğacak gibi sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşAllah 🌸💐