masalsii Greyy90 ay o gün sabah 10 da doktor kontrolum var bime gitsem kılı kılına yetişirim heralde🤷🏼♀️ Bide sıraya girip itiş kakış bişeyleralmayı hiç sevmiyorum ama çok güzel şeyler geliyormuş
Greyy90 masalsii bende öyle ama umarım bu sefer teyzeler talan etmez yani bunu da 😅 onlar gelmezse biraz daha sakin oluyor yıkım ekipleri mübarek 🤣🤣
[silindi] Greyy90 çok sağol canım valla bende o gün kuyruğa gircem çok güzel ve tam ihtiyacımız olan şeyler geliyormuş 💙😇😇
masalsii Greyy90 valla bikere gitmiştim bebek ürünleri gelmişti yine rezaletti yani bide oturdugum semt kalabalık kocaman mahallede tek bim olunca sen düşün artık😂😂
Greyy90 masalsii bizim burda da yanında sağlık ocağı var orda çalışanlar ne gelirse gelsin yağmalıyor vala ürünü koydukları koli bile uçuyor 😂😂
Greyy90 Blcns geçenlerde gelen küvet setini almıştım ben 4,5 tane vardı hatta maşrapa mağaza da 2 hafta bekledi öyle 😀
Hicoli __meczup__ migrostan 30 liraya aldım ben led ışık 12 li 2.25 metre pilli Burdaki 40 lira. renkli topluda vardı ama internette yok. https://www.migros.com.tr/aydinlatma-elektrik-malzemeleri-c-520
Kvlkgzmerhn Ya kizlar geçen şok a gelmişti mama sandalyesi sormuştum her şubeye en fazla 2 tane mama samdalyesi birakiyolarmis dikkat edin ayirtabilirseniz parasini önceden verip ayırtin direk aliyorlar 😭
mertinannesii Greyy90 kück gldi gözüme hc kullnşlı görmedm onun yerine ek gıdaya gectmzda boya önlklri vrya kıyaft gbi gydrmeli onlrdn almyı düşnym