Busraszgn minee-34 bir ebe arkadaşım cinsel ilişki yoksa 40lı haftalara kadar uzuyor doğum demişti aklınızda olsun son haftalar cinsel ilişki doğumu başlatmada çok faydalı
Halime1652 Busraszgn ben altıncı aydan berı ılıskı yok denemısdım cnm acıdı belkı dayanırdım ama cocuga bısey olcak dıe yapmadım suan da yapmıyoruz 38 haftam ama korkuor esımde ole
merininyavrusu Deletedmom317 çok memnun kaldım. Korktuğum gibi degildi. Eğer sorun varsa cevaplarım canım
anilece Başlığa da içeriği de bayıldım, çok güzel özetlemişsiniz :)) hayırlısı ile sağlıkla büyütün =)
cavrosay Sunay10_ biz hamileligin ilk zamanlarindan beri içeri boşalma yapmadik.ama doktorumda söylemişdi son haftalarda dögumu kolaylaştirir rahim agzini yumşatir demişdi canim.
ZBayramoglu tugbaaaff darısı başımıza ınsanlah benim.ilk hamileliğim içimde sürekli bir korku heyecan var nasıl doğuracağım acaba diye içim içimi yiyor çok düşünüyorum korkuyorum Rabbim uzun ömürler versin meleğinize ınsanlah 😙
cavrosay Kubrnr3 nts ye neden sokiyorki doktor canm.beni ilk gebeliğimde hiç bakilmadi nts..sadece dogum aninda bitek.
rabnaz6822 tugbaaaff vatana,millete sana ve kocana hayırlı evlat olur insallah 🙏allah analı babalı büyütsün 🙏benım yavruda iri şuan masallah boyu ve kilosu çok güzel 😍süt ürünleri çok mu tükettin? Neye borçlusun bu kadar uzun ve tombiş olmasını ?✌️😇
tugbaaaff rabnaz6822 normal beslendim iste . Genetik sanırım ben de 4250 gr 54 cm. Doğmuşum . Kız bebek için çok fazla 😃
Berfin65 cavrosay utanarak soruyorum gerçekten kusuruma bakmayın lütfen içine boşalması da önemli mi çünkü ben hamile kaldığımdan beridir içime hiç atmadı enfeksiyon iltihap falan olmasın diye 32+6 haftalık
cavrosay Berfin65 utanilacak bişey yok canm.evet bizdede içe atilmiyor hamileliğin başindan beri.spermde vajinanin yumuşamasina yardimci oluyor tabikide.ama ilişki muhakak olmali hem dogumu tekikliyor hemde kolay dogum olmasina yardimci oluyor son haftada.
tugbaaaff suzankurdas hayır . Ikınmayı zorlaştırdığı için bebeğin sağlıklı doğumu açısından istemedim. Çok İyi ıkınmak gerekiyor