Hduygu Haziran anneleri kaç haftalık oldunuz? Ben 23.haftamdayım bugün. Bebeğimi hissediyorum hareket ediyo 🤗 hissedenler var mı ? Ne yediğinizde daha çok hareket ediyo. Sizde ne gibi değişiklikler var ve en önemlisi kaç kilo aldınız? 😱 (ben 5 kilo aldım)
Kdzeregli Hduygu 24 haftalık olduk 🙈 ben 17. Haftadan beri hissediyorum sırt üstü yatıp tatlı yediğimde daha çok hareket ediyor 😃 6 buçuk kilo aldım 🙏🏻
Makbus06 Hduygu 24 haftalık hamileyim evet çok fazlasıyla hissediyorum bebesimi özellikle konuşunca o kadar hareketleniyor ki babamız elini karnıma koyuyor bir tekmeliyor nasil hissediyor sanirim 🤗 7 kilo aldim ve fazla almam insallah 😔😔
bilaloguzunannesi Hduygu 25 haftalık hamileyim 5 kilo aldım bebegimin boyu da kilosu da ıyimis MaşAllah oğluma 😍 merdivenden inip çıkmıyorum genellikle kendimi çok yormuyorum yemek yaparkenkende 1 yemeği yapıp daha sonra yanına birşeyler yapıyorum 😊
YlmzSYlmz 24 haftalık hamileyim bnm ikinci hamileligim ama bn daha oyle sert hareketler hısstmıyrm blmıyrm bndemı skntı var acaba bıde hangi yonunuze yatıyorsunuz bn sol tarafa yatmaktn artk uyku uyuyamıyorum onerısı olan varmı acaba
AhsenMila 25 haftalık olduk bizdee ❤️ bu haftalarda agirlastigimi hissetmeye başladım çok çabuk yoruluyorum merdiven çıkmak felan zorluyor . 7 kilo aldım . Hareketleri gayet iyi hissediyorum ama yer değişti galiba aşağıda hissetmeye başladım göbek hizasındaydi bibkac gün önce değişti
elifaydinn Haftadayım bende bi anda karnım büyüme atağı geçirdi küçücüktü , bu şekilde bile çok ağırlaştığımı hissediyorum halbuki 4 kilo aldım sadece 🤦♀️🤦♀️