NurayAltunordu Yasemin1 Çarşamba günü tarih vericek çünkü Günüm geçmiş oluyor hiç bir belirti olmadığı için Suni sancı dedi ama Ben epidural istiycem
NurayAltunordu YakupBraKl 5 kg kadar normal Doğum yapanlar var Çatı muayenesinden Sonra mı Bunu söyledi Yoksa Muayene etmeden mi ? Belki Çatınız müsait değildir Normal Doğuma
Elfszgn NurayAltunordu bnde 37yim dün şiddetli sancılarm vardı rahimde batma seklnde yalancı sancıyms on dakika arayla vuruyodu resmen yermden sıcrıyodum çatı muanesi daha olmadm haftaya olucam ocak deniliyodu bana ama ocagı bulmaz heralde bu gidisle
NurayAltunordu Elfszgn o sancılar 1-2 hafta Sonra daha çok şiddetleniyor Benimde 36 da başladı Yakancı sancılar Eğer kızsa Hiç erken gelicek deme 40 geçersin 😂
NurayAltunordu YakupBraKl Yok artık Bence değiştir doktorunu Zaman'ında çok az kalmış Yada sen kendin söyle Çatı muayenesini yapmadan neye istinaden bunu söylüyorsunuz felan diye İstanbuldamısınız
Elfszgn NurayAltunordu yok erkek kız değil cok değişk ya gercekten resmen evde çığlık atıp durdum gelsn bi an önce artık😄
YakupBraKl NurayAltunordu evet canım istanbuldayım şuan doktor arıyorum başka doktora görünücem olmazsa değiştiricem
Yasemin1 Elfszgn benimde 34 de başladı 36 olduk ama hala tık yok ara ara yoklayıp gidiyo o sancılar 😊
Elfszgn Yasemin1 sacılar coklasnca zaten gün gelmstr diyolar bi kac kere daha olursa anlycam artk günmn geldgini beklyrz hala😀
Baharymk Bu kızlar hani erken geliyoduu?? 😁😁 kim demişse inanmayın artık.. Bende kız anasıyım 39 olduk halaaa bi belirti yok deliriiciiiiiim 🤗🤗
NurayAltunordu Kızlar pazartesi günü Doğuma giriyorum Normal Doğum epidural ile Bugün kontrolüm vardı Günümüz geçtiği için bu şekilde bir yol izledik
Baharymk NurayAltunordu e tabi daha fazla büyümesin bebek doğum zor olmasın.. Allah yardımcın olsun 🙏🏻