lilayda Deletedmom317 ayni korku bende de var ama bebek bas geliş duruyor görünüşe gore normal sanirim ama sezeryan istiyorum bende üzülerek.. bugun doğum cantani hazırlamaya başla demiş program tam 30 oldum
Babyone Ummugulsum_44 canm bebemerden enucuzbebekmarket sıtelerıne bak. Gercektem uygun fıyatlar. Bende zorlandıgım anda ınternetten alıyrm
Ummugulsum_44 Babyone maalesef kargo da girmiyor buraya ptt ve mng giriyor artık sitelere hangi kargoyla çalışıyorsunuz demekten yoruldum bıraktım inanın gidince toplu yaparsın dedi eşimde bende acele etmedim doğunca açıkta kalmaz ya sağlıklı olsunfa yeter dedim bekliyorum bakalım
Topraksmom EmineK45 27+1 Mayıs 25 gözüküyor doğum nasipse , eksiklerin çoğu bitti 30da herşeyi yıkayıp utulemeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra kontrolumde ogrencem dönüp donmedigini 🙏🏻
Ummugulsum_44 EmineK45 walla hareketleri aşırı sert ve gece gündüz hiç durmuyor ama anlamadım dönmemiş hala erken dedi doktorum korkma dedi ama inşaAllah döner bakalım
Babyone Ummugulsum_44 tabıkı cnm Allah sana guc kuvvet versn. Alısverıse lısteyle cık ben de senn gbı dusunuyodum hep bıanda almak cok zor bulamıyosun herseyı aynı anda. Neyden kac tane alıcaksn lıste yap . Kafan karısmaz. Insallah saglıkla gelsn mınısler bnlar teferruat 🙏🙏
Merve-26 mhtp2802 yalnız değilsin, bizde 27+1 olduk bugün ve daha ufak tefek bikaç parça bisey aldık biz mi yavaşız onlar mı hızlı😂
Scarlet 29+4olduk biz de 😍 ben de bişey almamıştım bir akşam internetten herşeyini aldim 3 günde geldi herşeyi tam oldu. Stres yapmayın eğer yaşadığınız yerde bebek dükkânları varsa 1 günlük iş . Hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Susammtanesii Zhlylmz 24. Haftada dönmeye başlar baş aşağı evet, bana doktorum değişir diye birşey demedi ama bebek büyüdükçe hareketleri zorlaştığı için kolay kolay dönmez diye duymuştum
kitapkurdu EmineK45 28+6 olduk bugün biz de. Bize 13 Mayıs dedi doktor 🙄 nisanın 26sı doğum günüm keşke o gün gelse 😊😍
Ktugbaa 29+5 bebeğim çok hareketli ve bugün karnıma ağrılar girdi girdi gitti anlamadım ne olduğunu erken doğum riskim yokmuş ama karnıma baskı yapıyo ve tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum 😏
Bsgl 30 haftalık hamileyim bende bebeğin ters oldugunu ve sezeryan olabileceğini söyledi doktorumuz çantamı ne zaman hazırlamalıyım sizce
Ktugbaa ddenizc inşallah öyledir 33.haftamda hastaneye gidicem doğum hakkında Bi bilgi vermedi bana kilosu da 29. Haftada 1400 gramdı normal mi 🙄
eda06nur Ktugbaa bence normal :) benim 29. Haftada 1250ydi şimdi 31 haftalığım haftaya kontrolüm var :)