Merhaba anneler bende doğum hikayemden bahsetmek istiyorum umarım sizin için motive bir post olur ☺ 10 şubat sabahında yataktan kalkıp tuvalete gittim baktım iç çamaşırım ıslak acaba idrar mi diye bi düşündüm hayır bu sudur dedim ve öğlene doğru hastaneye geçtim dr alttan muayene etti açıklığın 3 4 cm dedi suyun da gelmiş yatışın yapılsın dedi eve göndermedi . yanımda ablam ve eniştem var eşime hala haber vermedim o telaşlanır diye neyse artık yatışım yapılacak aradım eşimi hadi gel doğum başlıyor dedim o da hemen iş yerinden çıkıp geldi benim de o arada serumum takılıyor doğum odasında ama bende hiç sancı falan yok çok rahatım suni sancı veriyorlar onun da etkisi ikindini anca buldu. Artık sancılar başladı her sancı geldiğinde pilates topuna oturdum sancı gittiğinde yürüdüm ablamla birlikte müzik açıp dans ettik squat yaptık oturup çömeldik 2 saate bi çatala çıkıp alttan açıklığa baktılar nstye bağladılar ebe açıklık 5 6 cm oldu devam et yürümeye diyor o arada eşim yanıma gelip bi isteğin var mı diye sorup duruyor içecek falan getiriyor sağolsun desteğini hiç esirgemiyor artık belli bi süreden sonra eşimi içeri almıyorlar bizde telefondan görüntülü konuşuyoruz 😍 benim sancılarım iyice artmaya başladı ama ben hiç bağırmıyorum açıklık 8 cm olunca ebem doktoru arıyor artık gelebilirsin doğum başlıyor diyor ve çatala çıktıktan 5 dk sonra 2 ıkınmayla akşam saat 20.10 da oğluşum mithat kerim dünyaya geliyor . oğlum babası gibi biraz aceleci olduğu için 10/02/2020 37+2 de 3000 kg 50 cm olarak dünyaya gözlerini açıyor .
benden size tavsiyeler
*sürekli yürüyüş yapın oturup çömelin
*hamileliğiniz boyunca yediklerinize dikkat edin
*ben hergün soda içerdim sizde için doktorum tavsiye etmişti
*bebeğiniz kilo alsın istiyorsanız peynir tahin pekmez muz ceviz badem yumurta ... Yiyin
*en önemlisi dilinizden duayı eksik etmeyin kuran okumayı biliyorsanız yusuf enbiya inşikak insan ibrahim inşirah kaf meryem surelerini okuyun . doğum anında inşirah ayet-el kürsi falan okuyun
*meryem ana ya da fatma ana otu var onu doğumunuz başlayacağında suya ıslayın duasını okuyun ya da okutturun
Şu an aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa sorun elimden geldiğince cevaplarım Allaha emanet olun