Ask_H Busra_korkmazz aslında artışınız çok kötü değil karından baktıysa zaten kese görünmez ki benim 3500 dü değerim inan karından zar zor gördük minicikti zor seçiliyordu bence başka doktora gidin dış gebelik olsa değer çok yüksek olurdu kimyasal olsa katlanmazdı bilemedim canım en iyisi başka doktora gitmen
Elif19851985 Dseker bir sıkıntı çıktımı bende bugün aynı şeyi yaşadım beta yavaş ilerlemiş yükselme var ama az kese 4 haftaya uyumlu yolk var dedi sat tarihine göre 6 haftalik olmam gerekir anlamadım aklım karisti
_Mother_ Busra_korkmazz pek bilmiyorum ama değerin düşük canım benim 6 haftalık iken 10 bin Di değerim ama inşallah öyle değildir çok zor bir süreç seni anlıyorum 1 kaybım var benimde
Aylaa55 Busra_korkmazz yaaa benim gibi 😭😭 işin kötü yanı hemen kocamın tarafına söyledim ben hamileyim diye ilgi görmek için çok duygusallığım var bu ara 😭😭😭😭😭
Busra_korkmazz Senabaki merhaba gecmis olsn mesajinizi yeni gordum ne yaptiniz? benim malesef dis gebelikle sonuclanmisti umarm sizin degildir
Senabaki Busra_korkmazz bugun tekrar gittim 645 e dustu kese gozukuyo ama sagliksiz gebelik dedi kurtaj dedi…
Senabaki Busra_korkmazz kalp atislari duyuluyo hersey cok guzel. Kan sonuclarina bakip dis gebelik diyolar ama ultrasonda hersey bormal 😊 betaya bakmıyolar artik ultrasona göre hareket ediyoruz
Busra_korkmazz Senabaki ayyy okadar sevindim ki inanin… soruyu sorunca igneylemi yoksa ameliyatlami tedavi oldunuz die cevap beklerken supriz oldu yanitiniz… inanin cok mutlu oldum.. kacinci haftadasiniz ? Umarm hep saglikla ilerler dua edicem…
Senabaki Busra_korkmazz yaa çok tesekkur ederim 6+4 suan. Insallah saglikli sıhatlı kucağma almakda nasip olur isteyen dileyen herkese nasip olur🙏 Alla kimseye evlat acısı yasatmasin dualarinizi eksik etmeyin ❣🥰
SimgeAydn Benim değerlerim 2 gün arayla 38-73-82-79 yavaş yavaş arttı ve son yaptırdığımda 3 düştü. Yarın tekrar test yaptırcam. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik veya dış gebelik. Ama hiç belirtim yok adetim de 4 gün geçti. Dış gebelik olmasından korkuyorum
Senabaki SimgeAydn korkma bisey olmaz Allahın izniyle ümidini yitirme insallah saglikli bi gebeliktir🙏 dış gebelık olsa bile korkma çok küçükmüs igneyle düşürüyolar. Kese gözüküyomu baktirdın mı ultrasonla hiç
SimgeAydn Senabaki daha baktırmadım yarın gidicem muayeneye. Ama hemşire arkadaşım var kimyasal gebelik dedi. Değerler çok düşük olduğu için.