Hakelesya Merhaba sevgili anne ve anne adayları 13+2 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim ☺️ Deneyimsizim sizlere sormak istiyorum . Bazı haftalar inanlmaz bir şekilde karnım şişiyor biran Balon gibi patlıycagımı sanıyorum😂şaka değil gercekten ama sabahları ve bazı haftalar uyandıgımda karnım hic yok kaybolmuş oluyor🧐Hatta eşim dalga gecip bebege ne yaptın nereye gitti diyor bu normalmi acaba🤓
AtaMommy Hakelesya benim de oluyordu canım adet olamıyoruz ve yediğimiz şeyler felan gaz yapıyor şişiyoruz iniyor 6 haftalıkken 6 aylık hamile gibi geziyordum öyle olduğunda sonra da iniyordu şimdi 17. haftadayız biraz çıktı göbiş ama inmiyor artık bebiş çünkü ☺️ haftan ilerledikçe kaybolucak bu durum
Fatma29 Hakelesya bende de aynısı oluyor sabah korkuyorum hatta karnım küçüldü diye ama anladım ki gazdan dolayı 😀
Gokser Büyük ihtimalle gazdır canım, ya da ödem... bu durum bende gaz şeklindeydi ve 23-24. Haftaya kadar sürdü.. sabahları göbeğim olmuyordu, akşamları çıkıyordu.. merak edecek bir şey yok☺️
Hakelesya Gokser ay aynen valla canım benim sabah yok sanki hamilelikten önceki o halim akşam şişiyo sonra sabah yine gidiyo demek gazmış😂 teşekürler🙏🏻