Nevinnn gulcingulcin ben hep aynı yerde gözetim canım hep en baştan beri ayakları sag taraftaydı hep sağda hareket hissettim yeni döndü şimdi göğsüme dayadı ayaklarını öyle değişti yeri 36.haftada 😀😀
gulcingulcin fadimeozbas Ben 21. haftadayım hareketlerini yaklaşık bir haftadır hissediyorum.Sürekli aynı yerde hissediyorum ama bu kez çok bir bölgede hissettim normal midir
gulcingulcin arslanmerve57 Sürekli aynı yerde olmuyor demi.Ben öncesinde göbeğin biraz altında hissediyordum.Bugün sağ tarafta hissettim
arslanmerve57 gulcingulcin evet canım farklı yerlerde oluyor zaten daha haftasına göre küçük seninki dört dönüyordur içerde şu an geniş geniş 😂
fadimeozbas @Nevinnn Evet göğsümün altında ama bizim ki ters pozisyonunda sıpa dönmüyor asla ve yukarı itekliyor kendini hala 🤷🏻♀️
fadimeozbas @gulcingulcin Aynen öyle şu an heryere geçer o, ilerleyen xamanlarda bi köşede kalacak bizimki gibi😄
fadimeozbas @Nevinnn Ben de eğer dönmezse ki umudum kalmadı sezeryan olacağım mecbur kucağımıza sağ salim alalım da😍