Happpm Kızlar dün özel has detaylı Ultrasona baktırdım 5 dk sürdü sizce normal mi herşeyine baktıgını söyledi ama burda duyuyorum 20-30-40 hatta dak ama bizde öyle olmadı acaba baska yere gitmem gerekirmi
Heyv Happpm bende de öyle oldu valla başkaları 30 dk filan diyordu aynı hastanede ama benim de 5 dk sürdü doktorum bir sıkıntı yok dedi 🤷🏻♀️
EzgiCan_ Happpm çok kısa sürmüş zaten detaylının amacı o uzun süreli incelemesi benim 40 dk sürdü nerde yaptırdınız bunu?
Yakamoz__gul Happpm biz iki sene önce kardesimde baktırdık. Yarım saat sürdü. Heryerini tek tek inceledi ve anlattı bizede videoya çektirdi. Bence 5 dk da bitmesi çok mümkün değil damarlarının olması gereken olmaması gereken şeylere kadar herseyine baktılar
Happpm Heyv benimde öyle dedi sonra diyorum olacak olan Allah korusun her türlü olur bana böbrekleri oluşmuş işte kafa mide bacakları haftasıyla uyumlu suyu iyi kalp atışını dinleyti 146 oda iyi dedi kilossu iyi dedi yyüzüne de baktı oda iyi dedi hani görünürde birşey yok dedi canım ama insanlara böyle diyince sen hastalık mu çıkarmak istyrsn cok şükür iyi diyorlar bişe olsa demez miydi diyorlar
Melekmom Gecen hafta girdim yarım saati gecti kafadan baslayarak ayak parmaklarında bitiriyor kısa sürmüş sizinki devlet hastanesimiydi
Esme 5 dk sürmesi , doktorun bilgi vermemesi bunlar detaylı ultrason değil normal ultrasonda bile olan şeyler değil . Detaylının amacı herşeyime tek tek baştan aşağı bakıp bilgilendirmektir .
busrabeyan Benim de yarım saatten fazla sürmüştü hikaye gibi doktoru dinlemiştik tek tek herşeyi anlatmıştı
GizemOzan Bizim de 30 dakika falan sürdü ama doktorumuz baktığı yerleri pozisyonundan kaynaklı sağlıklı görünmeme ihtimaline karşı 3-4 kere daha inceledi