BaloglumM Hanımlar merhaba doktorum iç karnımın geniş olduğunu söyledi bunun icinde bebegin hareketlerini 22. Haftadan itibaren hissedicegimi söyledi benim gibi olupta bebek hareketlerini kaçıncı haftalarınızda hissettiniz
Edirefp BaloglumM canım benimde iç karnım geniş 19. Haftadayım daha hissetmiyorum. 20 den sonra heralde hareketler
GkeCanKaran BaloglumM bnmde iç karnım geniş çok 22.haftamdayım henüz çok şişmedim.17.haftamda hissetmeye başladım ve tekmelerini çok net hissediyorum.
Naz1989 Bnmde iç karnım geniş kaçıncı haftada hatırlamıyorum ama oralarda bir şeydi şuan 33+3 olduk 15 kg almışım ama döbüş yok piercing imi bile çıkartmadım göbüşün dışında heryerden almış gibi görünüyorum
Susamtanesii Naz1989 benimde iç karnım geniş 18 haftada 8 kilo aldım karın dümdüz hareket hissetmiyorum cumartesi 20 haftalık olacağız🙂
BaloglumM alewer06 yaa benim ilk hamileliğim her an her şeyini hissetmek istiyorum tekmelerini az da olsa hissediyorum veya psikolojik olarak yanılıyorum
Songul42 Ilk gebelikte cok bisey anlamıyor insan ama 2.de tecrubeli gebeler anlar bir kıpırtı olur 15.haftada bile anlar anneler biraz daha dikkatle dinleyjn sadece