Damlaaaa60 Kızlar ben 28+1 günlük hamileyim. Bir kaç gündür bebeğim karnımın alt tarafına baskı yapıyor ve tuvaletten çıksam bile hala tuvaletim varmış gibi oluyor bide hareketkeri azaldı sanki bu normal mi acaba yaşayan var mı?
Denizinci Damlaaaa60 bende 29 haftalığım aynı belirtiler bende de var. Bilemiyorum normal mi🤷♀️ Hareketlerinin yönü ve şiddeti değişti. İdrar torbama ciddi baskı yaptığını hissedebiliyorum. Ama anormal bir durum olduğunu zannetmiyorum. Haftaya kontrolümüz var detaylı soracağım bunları doktoruma 👍
Mervemm Damlaaaa60 normal canim benimki yürüken bile sanki bacaklarim üstünde idrar kesesine oturmuş. Ben doktora gittim birsey demdi artik büyüyor ya yeri daraliyor.
Humi Damlaaaa60 tabi normal bebek pozisyonunu almis oluyor normal dogum icin. Bazen tekrar ters donuyormus ama oda cok nadir oluyormus
Damlaaaa60 Denizinci bende burda forumda okumuştum bu haftalarda bebeklerin %90 nı ters dönüyormuş biraz önceki hanımefendi de ters dönmüş olabilir dedi ama korkulacak bir şey değildir umarım 🙏🙏
Denizinci Damlaaaa60 inşallah. Hafif hafif adet sancılarına benzeyen ağrılarım da var benim ? Sizde de oluyor mu? Vakit yaklaştıkça endişelerde artmaya başladı sanırım ☺️
Pinar_93 Damlaaaa60 ben normalde Çarşamba gitmiştim en son . Doktorum bana 15 Mart’ta randevu vermişti ama içim rahat değil bugün gitmeyi düşünüyorum 17.00 gibi .
_vesileaksoy Damlaaaa60 bende de oldu sordum bebek doğum pozisyonuna dönmüş oyuzden böyle olmuş korkulacak bisy yok 🐣
Irmaks Mervemm aynen hareket etmeleri cok guzel aslinda yonlerini donduklerinde hissedilmiyomus hareketleri cok nadirmis yani
busra0101 Bı ara bende de olmuştu 28+6 yim şimdi yine hareketlenmeye başladı. Dün kontrolde baş aşağı olduğunu söyledi bu iyi bişi dedi. Endiselenmeyin
edatmr Damlaaaa60 hareketlerini yukarıda hissediyorum aşağıda baskı hissetmedim ama tuvalet problemi fena sanki saatlerdir tutuyormuşum gibi ama gidince de gıdım gıdım yapıyorum 🙊 hareketlerde Bi gün sessiz sakin Bi gün kıpır kıpır🐥
Damlaaaa60 Denizinci arada kasılmalarım oluyor. Ama dediğiniz gibi vakit yaklaştıkça insan tedirgin oluyor
Mervemm Irmaks evet benim bi bakıyorum sagda aradan 1 dk geçmeden solda vuruyor. Dört dönüyor resmen.