Sueda29 Lohusa pijamalar okdr pahalıki.normal pijama takımı almayı düşünüyorum.instagramdan nerdn alabilrm uygun fiyatlı bişeyler
Likya Sueda29 lcw da da uygun zaten 1 gece giyip cikaracagiz ben artık bahar geliyor diye kısa kollu aldım üzerine hırka giyip geçicem lcw da uygun sanırım 60 tl ye almıştım
Tamam Sueda29 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/arama?q=hamile%20pijama bakabilirsiniz.ister sabahlığını da alırsınız,isterseniz sadece pijamasını.bir çoğunda emzirme özellikli
Dua38 Sueda29 instagramda pijama fırtınası diye bi sayfa var 2 tane çok güzel pamuklu önden düğmeli pijama takımı aldım ben çok memnunum ikisi 150 TL di kampanyalı fiyatı 🙂 ben aldım arkadaşım çok beğendi oda aldı iki tane
tugbamehmet Dua38 o düz desensiz olanlar değil mi ben kararsız kalmıştım memnun kaldıysanız bende iki adet 150 olandan sipariş vereyim o zaman 😇
Dua38 tugbamehmet Valla çok memnun kaldım ben birini kullanıyorum 7 aylık hamileyim mesela likralı oluyor şuan da da 🙃Düz renkte var desenli de var zevkinize göre bakın alın severseniz arkadaşım da bende memnunuz 🙂
CgdmZtrk Sueda29 lohusa pijamaları pahalı evet. Mahallelerde terziler var ben terzide diktirdim 50 liraya. 3 parça. Çokta güzeller. Beğendim modelini. Terzi şansınız varsa terzide diktirin.