MerveYarennn 2 gündür toplam 5.5 saat uykuyla ayaktayım benim gibi olanlar varmı. Vajinaya baskı iğne batması gibi hisseden var mı
Yildizim5 MerveYarennn benim yattığımda geceleri bacaklarım tatlı tatlı sızlıyor ondan uyuyamıyorum birde herkes hastaydı çevremdeki bana geçirdiler bu gece boğaz acısından 1 dakika uyuyamadım sabahı bekliyorum hastaneye gitmek için 😕
gultnkr MerveYarennn 30+5 oldu sağ tarafta kaburgalarım sanki etlerime geciyo. Batmalar yuzunden uyuyamiyorum
Bsraakdmr MerveYarennn gece zor yatmıştım az önce mide yanmasına ve bulanmasına uyandım bilmiyorum napıcam 32 haftalık olduk hala aynı her şey erken doğum olmasından korkuyorum .akşamdan beri sürekli bi ağrı sancı yatsan yatamıyosun kalksan kalkamıyorsun 🤦🏻♀️
MerveYarennn Yildizim5 mümkün oldukça kimseyle görüşmüyorum. Çünkü ilaç kullanamıyoruz ve zor atlatılıyor. Çok geçmiş olsun umarım biran önce iyi olursun. Ama nane limon çok rahatlatıyor.
MerveYarennn gultnkr bugüns bende o kaburga batmasını yaşadım sağ tarafta. Sağıma yattım rahatladım sonra az kaldı kızlar çok az allahın izniyle