Sdfkskn1_ 18+4 tahmini Doğum 24 Temmuz’da olacak insallah cinsiyetimizi erkek dediler peki ya sizin ? 🥰🥰
Melisyasar Sdfkskn1_ erkek benimde 😍 19 olduk bugun bizde 15 20 arasi dogum muhtemelen 🤗 hissediyorum ara ara ama uyuyomus genelde bebekler bu haftalar
Deletedmom138 Sdfkskn1_ benim 5 ağustos doğumum ☺️ temmuz sayarsanız kızım olacak bakalım cinsiyet değişmezse 😂😂
Deryadgm Sdfkskn1_ 17. Haftamdayım bugün erkek olduğunu öğrendim sanki bi kıpırtılar hissediyorum ama emin olamıyorum 🥰
Sdfkskn1_ Melisyasar Melisyasar evet bende cok nadir hissediyorum ama anladım ki en güzel his en güzel şeymiş bebeğimin haraketlerin hissetmek🥰 rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin insallah ☺️
Baharuras1321 Bende 20 haftalık oldum Temmuz 14 Doğum cinsiyet bi kız bi erkek diolar dahada belli olmadı
Sdfkskn1_ Baharuras1321 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah bu haftaya kadar bize de bi koz bi erkek dediler ama bu hafta kesin erkek dedi doktorumuz 🥰
Kuzeyimmm58 Baharuras1321 bizde 20 haftalığız doğumda temmuzun 14 ü cinsiyetimiz erkek sağlıkla gelsin bebecikler 😍😍
Filizzz66 20+ 2 olduk bizde cinsiyeti hala öğrenemedim☹️ Ama hareketlerini çok erken hissettim ve şuan gayet güçlü hareket ediyor dışardan bile fark edilebilinir🥰
Sdfkskn1_ Filizzz66 oyy masallah ya 🥰 bizim de bebeğimiz baya zorladı bi koz dediler bi erkek dediler bir de 16. Haftaya kaaar hep poposu dönük Doğum pozisyonundaydı 2 haftadır falan yan döndü de öğrenebildik 😇😇
Sdfkskn1_ Tucem keske bende o kadar hissede bilsem cok nadir hissediyorum ama ilk gebeliklerde normalmiş benim de ilk gebelik bekliyorum heyecanla daha cok hissetmeyi 🤗🥰
Tukec Deletedmom138 Benimde doğum 2 ağustos gözüküyor. Ama kendimi temmuz annesi olarak görüyorum 😂😂12 temmuzda doğum iznine ayrılacağım inşallah bekletmeden gelir oğluşum
Deletedmom138 Deryadgm o his bende de vardı karnımın tek bivyerinde baskı hissediyodum. elimi oraya koydum noluyo orda diye bi kıpırtı hissettim öyle anladım. ben gaz sancısı sanıyodum ama elimde hissedince bebek olduguna inandım 😍😍
efsunksk Sdfkskn1_ bende 19+2’de kız olduğunu öğrendim ertesi gün ilk kez haraketini hissettim şimdi 20+3’üz ☺️
Asl_93 Sdfkskn1_ biz de 19+1 olduk şükür🥰🙏🏼 Minik minik hareketlerini hissediyorum ☺️ 3 farklı doktor da erkek dedi 🤷🏻♀️ Rabbim sağlıklı hayırlısını versin 🙏🏼
Sdfkskn1_ Asl_93 Asl_93 biz 2 hafta önce gittik kıza benziyor dedi sonra bu hafta baska doktora gittik o da kesin erkek dedi ikili testde de erkek demişlerdi rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🥰
Sumay_61 20 haftalıgım benım doktorum 10. Haftada erkege benzıyor demişti 15. Haftamda netleşti paşam olucakmış ☺️