Esila4549 Neden kendı kendini strese sokuyosun ki ... kimseye cevap vermek zorunda değilsin beden senin vücut senin ister kestirirsin ister normal yaparsın normal doğum ve sezaryen ameliyat ile alınan doğum arasında fark tabiki olucak bu çocuk her türlü doğucak.. vajinası genisleyince kocamla birliktelik de eskisi gibi olmuyor kocam hoşlanmıyor diyen bir sürü insan gördüm onlara ne demeli doktora gidiyorlar darltsinlar diye. Herkesin düşüncesi baska belki sen çok farklı düşünüyorsun zevkine bile sezaryen oluyorsun bundan kimenee.. hastalıktan bıçak altına yatmak keyfi olsaydı onun için bile tartışırdı herhalde millet ameliyat olmak iyi değil hastalığımzı bırakalım ölümü bekleyelim mi derlerdi acaba 🤣🤣 valla ben normal doğum bile yapacak olsam herkese sezaryen diyorum nazara gelmeyeyim diye. Normal yapcağını görseler aaa normal doğuruyor diye de gözünü açıyor millet. Aman düşman başına bu tipler. Sen hc canını skma evde bir bıçak darbesi aldım ki bacağımda kocaman bir iz var bakınca hoşlanmıyorum ama sezaryen olursam eğer onurla bakarım o ize bebeğim burdan çıktı en güzel hatira olur 🥰🙏