Busraylmz Dilekerdmr Göklerin hakimi demek.Erkek olsa Tuğberk olacaktı, kızım oldu bugün Sare Lina oldu adı😍
Dilan3eymenn Dilekerdmr aynen bizde şuan ona dikkat ediyoruz eski türk isimleri denince o aklıma geldi 😊ama ben kayra ayaz aren yada tuna düşünüyorum
Dilekerdmr Dilan3eymenn Kayra biri daha söylemişti diğerlerini çok görüyorum ama güzeller adıyla büyüsünler 😊
Sunay10_ Dilekerdmr Metehan güzel bende bulmadım daha aklıma gelenler doruk mirza yağız gökay hamza ama hala ne olsun fikrim yok
Dilekerdmr MinnieMouse akrabamızda var bilmem eşim beğenmez canım zannetmem biz ilk oğlumuzla uyumlu olsun istedik 🥰
Dilekerdmr Dilek1661 Aybars not aldım bende ve göktuğ ikisi arasındayız 😊 size de hayırlı olsun ismi ❤️
zynpygt 35 haftalık olduk ama bizde henüz tam karar vermiş değiliz 🙄 Eymen Mete ismini koymak istiyorum ama kararsızım tek isim mi çift isim mi sizce 🤔🤔
Dilekerdmr zynpygt eğer söyleyecekseniz çift isim koyun bir oğlum var Oğuz Kaan aynen böyle sesleniyoruz 😊 ilk oğlumuzda 15 te öğrendik cinsiyeti 16-17 de karar verdik galiba