Betusella Urstls canım 24. Haftaya kadar hissetmemek normalmis. Kişiden kişiye değişir kimi erken hisseder kimi geç.
Rananur Urstls bende 16+6 oldum ikinci çocuğum hareket olarak değil de yerini biliyorum kalp atışı gibi attığını hissediyorum. 😊💜
MerveAkty 20+3 deyim pıtır pıtır oynuyor pamuk prensesim😍💕 babasina direkt tepki de basladi 3 gündür 😍
MzyynSrctn MerveAkty ya bizimki babasına 0 tepki 😂 eşim elini koyuyo karnıma bazen başını koyuyo oğlum bitanem diye sesleniyo falan oğluşta tık yok 😁
MzyynSrctn Urstls 21+0 olduk biz bugün 🙏 son 1 haftadır hareketleri çok güzel hissediliyor 18de hissettim bişeyler ama anlamamıştım😁 kıpırdak oğluşum uzanınca dürtüyo beni bende onu dürtüyorum 😂😂 anlaşıyoruz 🙏
MerveAkty MzyynSrctn benimki kız ya 😁 kızlar babaya düşkün olur denir😁😂 bosver seninki sana düşkün olsun miss 😍
EbruMyc 16 .haftamız bugün cinsiyeti öğrendik oğluşum geliyor ☺️doktorum da sordu hareketleri hissetmedim daha yavaş yavaş hissederim insallahh☺️
BusraVeli Umtays1620 Daha önce 3 dusugum oldu canım ikisi 6 haftalık biri 12 haftalikti hiç bu kadar ilerlememistik yani daha önce bu defa olacak inşallah🙏
Umtays1620 BusraVeli Benim dördüncü hamileliğim canım üç aylık düşük yedi aylık doğum bide oğlum var buda dördüncü
BasakYasarr Merhaba biz de 18+1 olduk ama kızım hala sessizliğini koruyor daha hissedemedim kendisini🤰🏻🌸
Nslhnakn Prenses001 nasip kısmet olursa normal düşünüyorum 🤗 tabi doğumu bebekler belirlediği için ne olur bilinmez🤷🏻♀️🐣 uygulamada 04 temmuz olarak gözüküyor doktorumda o tarihi vermişti 🤗
Prenses001 Nslhnakn benimde 11 temmuz gözüküyordu 🙄 bende biraz daha geç gelsede doğum günüme denk gelse istiyorum nasip kısmet 😊😊
Nslhnakn Aslima sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah🙏🏻🥰 ya evet mesela 3 gün çok hareketliydi 2 gündür çok az hissediyordum ama bugün yine ben burdayım dedi bu dönemlerde düzensiz olduğunu bilsemde kızım tedirgin ettiriyor beni bazen🙈
Aslima Nslhnakn aynen aynen düzensiz olur diyolar ama yinede korkuyor insan. Sürekli hareketini hissetmek iyi olduğunu bilmek istiyor insan.