Nnur1 Urstls 17.haftamdayım, her zaman hissetmiyorum. Hareketsiz kaldığımda pıt pıt dokunuyo, çok kısa sürüyo ama o bile çok güzel bi his 🥰
Aslima Nslhnakn ay Bend e aynıyım seninle 20+3 😍 bende bugün 3 kez hissediyorsam yarın 5 6 kez hissediyorum düzensiz yani
Aysetk 16 hafta benim de erken ama sanki birşeyler hissediyorum bazen, sanmıyorum ama bu kadar net hissetmek için çok erken
Aysetk Urstls peki nerde hissediyorsunuz bebeğinizi çok aşağıda hissediyorum ben alt karnımda sizin de öyle mi? Haftamız aynı diye sormak istedim:)
Urstls Aysetk aslında hissetmıyorum birseyler oluyor gibi oluyor ama emin değilim ondan nerde olduğu u da bilemiyorum :)
Dilekerdmr Urstls 17+3 benimde arada bi seyirime gibi geliyor ama bilemedim 🤷🏼♀️ Birkaç defa gaz sancısı olduğunu farkettim ama onun dışında hareket etti sanki ilk hamilelikte 19 da hissettim ben
Ddmlmz Duyguaydin81 aynıyı Duyguaydin81 aynıyız sizinle 😊 henüz birşey hissetmiyorum sanırım erken biraz
BusraVeli Umtays1620 Ya sende de şey oluyor mu mesela bugün hissediyorum bebeği yarın hissedemiyorum yada oyniyor belki de ben hep hareket halinde olduğumdan anlayamıyorum o zaman içime bir korku giriyor
Umtays1620 Sebanur13 canım 20. Haftana. Kadar çok hissedemezsin benim dördüncü hamileliğim şimdiki çok degisik öncekileri çok erken hissettim ama bunu yeni hissediyorum
Ygmrzngn Urstls 20+6 oldum bende neredeyse her hareketini hissediyorum hatta tekmeleri dışarıdan bile belli oluyor 🥰
Aslima Ygmrzngn oo ne gusel baya hissediyorsunuz bende 20+3 ün ama bugün 2 3 hareket hissediyorsam yarın 5 6 yanı düzensiz