Sudeeali Kızlar cuma günü suni sancı ile dogumumu başlatıcaklar , doktor Perşembe gecesi 12 den itibaren oruçlu gibi yemeden içmeden gel dedi aranızda varmı aç giden zor oluyomu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yavrum_herseyim Sudeeali rabbim kolaylik versin bi avazda dogurursun ins. Benim doğumum zordu olmsyinca sezeryana aldilar tabi ckk inanirim kisiden kişiye degisir kolay dogumlar diliyorum canim benim
Filizzz66 Sudeeali tavsiyem 12’de karnını iyice doyur ve iyice uyumaya çalış aksi takdirde hem açlık hem uykusuzluk birde suni sancı çok zorluyor. Ben ilk gebeliğimde bilmediğim için akşam hastaneye aç gittim yatış verdiler ve gece çok heyecan ve korkuyla uyuyamadım ve sabah çok açıktım haliyle ama yemek vermediler o şekilde suni sancı ile doğumu başlattılar öğlen doğum yaptım ama en sonlara doğru gözümü bile açamıyordum
Sudeeali Yavrum_herseyim amin inşallah ♥️♥️ Belki bende açılmam olmaz vs bişi olur diye aç gel dedi demekki benide sezeryana döndürebilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Yavrum_herseyim Sudeeali her ihtimale karşı hazır ol diye ama normal doğumlarda da ac olunur diye biliyorum
Yavrum_herseyim Sudeeali Hakkinda hayırlısı neyse o olsun sag salim alda kucağına sezeryan normal farketemez canım