Kbratekel Afedersiniz kusura bakmayin ama gebelikte olusan akintilardan korkan benmiyim yani hissettigimde hemn bi kontrol icindeyim tek mi ben boyleyim?
0114 Kbratekel ben öyleyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli kontrol ediyorum ayağa kalktıgımda geri yattigimda bi yere gidip geldigimde misafirlikte firsat bulunca takinti oldu artik ilk zmaan dusuk tehlikem vardi kanamam olacak mi diye baka baka alıştım artık
Kbratekel Retina canim normal ama korkudan bahsediyorum ya i hissettgim anda bi kontrol etme aliskanligi var tek bendemi var merak ediyorum
Kbratekel Huriye3509 tek normal akinti olsun ama iste hep dikkat icinde oldugumdan kontrol icindeyim Rabbim saglikla sihhatle eli ayagi duzgun akli yerinde kucaklarimiza almayi nasip eder insallah yavrularimizi
Kbratekel Retina ben de korku degilde canim hani surekli bi kontrol seyi var 😋tatli seyler bunlar insallah guzellikle biter ♥
Nazel Benimde var akıntım kızlar, ben de korkuyorum acaba kanama mı oluyorum diye, panik olduğum anlarım oluyor. Ped kullanmıyorum, acaba kullananlarımız var mı
Kbratekel Nazel pek onermiyolar canim en sagliklisi gunluk hatta fazla akinti oluyosa ic camasirini duzenli olarak degsitirmek en iyisi ben oyle yapiyorum
Kubramustafa İyi geceler bayanlar hamile olduğunuzu ilişkiye girdikten ne kadar sürede öğrendiniz acaba yeni evli sayılırım internetten araştırıyorum ama sizlere de sormak istedim
nizamdereilknur Kubramustafa canım benim reglm bittigi günden 1 gün sona evlendim sonra bebis istediğimden öteki ay hamile kaldığımı reglden 2 gün önce idrr testiyle öğrendim isteyen herkes bence reglden sona düşünmeli rahim müsait oluyor Muş hayırlısı olsun şimdiden allah aratmasın kimseye z🙏🏻🙏🏻
Kubramustafa Retina 6 aylık evliyim ben çok istiyorum ama eşim daha erken diyor en son bu ayın 20sinde adet oldum 3 gün sürüyor 25inde ilişkiye girdik bu sefer eşimde istedi ben sabırsızlanıyorum acaba olmuş mudur diye bu programı indirdim hemen
Retina Kubramustafa regl bi hafta desen ovulasyon zamanlarına bkman lazım o döneme denk geldiyse ilişki hamilelik durumu olabilir.her vajinaya boşalmada gebelik olmaz.
prensleriminannesii Kubramustafa ben laboratuvar da çalıştığım için sürekli tahlil yapıyordum o yüzden erken öğrendim regl tarihini beklemeden🤣🤣
Retina Kubramustafa regl bittikten iki hafta sonra sürekli dene istiyosan.regl bittikten sonra 3. Gün zor bi ihtimal gibş